Support » Fixing WordPress » Cannot edit or publish posts, edToolbar displays nothing, switchEditors not work

  • Hello,

    I run a multiauthor blog. One of them is having this problem since some days ago, I was having it in one computer also but my other computer was fine. Now, my second laptop is not working either. It is quite strange.

    The problem is that when editing a post or page, the menu with buttons of the tinymce is not displaying and I cannot change either from html to visual. When clicking on publish is not working either.

    You can see here what is happening
    Image

    The source code is the following:

    <div id="postdivrich" class="postarea"> 
    
    	<div id="editor-toolbar">
    		<div class="zerosize"><input accesskey="e" type="button" onclick="switchEditors.go('content')" /></div>
    
    			<a id="edButtonHTML" class="active hide-if-no-js" onclick="switchEditors.go('content', 'html');">HTML</a>
    
    			<a id="edButtonPreview" class="hide-if-no-js" onclick="switchEditors.go('content', 'tinymce');">Visual</a>
    
    		<div id="media-buttons" class="hide-if-no-js">
    Subir/Insertar <a href='media-upload.php?post_id=5705&type=image&TB_iframe=1' id='add_image' class='thickbox' title='Añadir una imagen'><img src='http://www.aaaa.com/wp-admin/images/media-button-image.gif?ver=20100531' alt='Añadir una imagen' /></a>
    <a href='media-upload.php?post_id=5705&type=video&TB_iframe=1' id='add_video' class='thickbox' title='Añadir un vídeo'><img src='http://www.aaaa.com/wp-admin/images/media-button-video.gif?ver=20100531' alt='Añadir un vídeo' /></a>
    <a href='media-upload.php?post_id=5705&type=audio&TB_iframe=1' id='add_audio' class='thickbox' title='Añadir un archivo de audio'><img src='http://www.aaaa.com/wp-admin/images/media-button-music.gif?ver=20100531' alt='Añadir un archivo de audio' /></a>
    <a href='media-upload.php?post_id=5705&TB_iframe=1' id='add_media' class='thickbox' title='Añadir objeto'><img src='http://www.aaaa.com/wp-admin/images/media-button-other.gif?ver=20100531' alt='Añadir objeto' /></a>		</div>
    	</div>
    	<div id="quicktags">	<script type="text/javascript">edToolbar()</script>
    	</div> 
    
    <div id='editorcontainer'>

    So, edButtonHTML and Preview are doing nothing and edToolbar is displaying nothing.

    I have deactivated all the plugins and reintalled WP but still the same issue. Alsto tried in IE, Firefox and Chrome.

    I am not able to publish anything, any recommendation here please?

    Thanks

Viewing 1 replies (of 1 total)
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Cannot edit or publish posts, edToolbar displays nothing, switchEditors not work’ is closed to new replies.