• Resolved alantygel

    (@alantygel)


    Hi,

    I’ve just installed this plugin. I’ve created the API key and authorized the access.

    However, after authorizing, it keeps returning to the same screen (Please click the button to authorize with Mautic). If I click authorize again, it keeps always on the same page.

    No errors on screen or console.

    Is this plugin still functional?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author MakeWebBetter

    (@makewebbetter)

    Hello @alantygel ,

    Some time this happen because of mautic cache and permission folder.

    If you are using the legacy Mautic 2.x series

    There are several ways to do that.

    The easiest is to navigate to the folder where your Mautic has setup and follow this path: path-to-mautic/app/. You will find the cache folder there. Delete its content or just rename the current cache folder to something like cache_bkup or _cache.

    Through terminal command: navigate to the Mautic root folder and then run the following command- php app/console cache:clear.

    if you are using the legacy Mautic 3.x series

    The easiest is to navigate to the folder where your Mautic has setup and follow this path: path-to-mautic/bin/. You will find the cache folder there. Delete its content or just rename the current cache folder to something like cache_bkup or _cache.

    after clearing the cache please set the cache folder permission 0775

    With Regards
    MakeWebBetter

    Thread Starter alantygel

    (@alantygel)

    Hi,

    Thanks for the answer.

    I’m using Mautic 2.x.

    app/cache folder was already 775.

    I’ve cleared the cache using the console command.

    Then I tried again to connect, and the situation was the same.

    Any other hints?

    Plugin Author MakeWebBetter

    (@makewebbetter)

    Hello @alantygel

    Aopologies for the delay in reply as we trying our best to help in this pandemic.

    Please check and share the log file created by plugin. So we can get more information about the issue.

    You can get the log file inside woocommerce > status > log > mauwoo-log.log

    With Regards
    MakeWebBetter

    Hello!
    Do you have any news about this error?

    Thank you
    Enrique Ruiz

    • This reply was modified 4 months, 1 week ago by eruizmillan.
    Plugin Author MakeWebBetter

    (@makewebbetter)

    Hello @eruizmillan

    This happens because of the Mautic cache and permission folder only.
    If you are using the legacy Mautic 2.x series

    There are several ways to do that.

    The easiest is to navigate to the folder where your Mautic has setup and follow this path: path-to-mautic/app/. You will find the cache folder there. Delete its content or just rename the current cache folder to something like cache_bkup or _cache.

    Through terminal command: navigate to the Mautic root folder and then run the following command- php app/console cache:clear.

    if you are using the legacy Mautic 3.x series

    The easiest is to navigate to the folder where your Mautic has setup and follow this path: path-to-mautic/bin/. You will find the cache folder there. Delete its content or just rename the current cache folder to something like cache_bkup or _cache.

    after clearing the cache please set the cache folder permission 0775

    And also check the folder permission of the plugin folder of “Integration with Mautic for WooCommerce” in your WordPress. It will be 775 or 777
    Again Reauthorize with Mautic the issue must be resolved.

    Regards,

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.