Support » Plugin: Best Image Gallery & Responsive Photo Gallery - FooGallery » Cannot add media to new gallery

  • Resolved tonygantt

    (@tonygantt)


    I can create a new gallery, name it, but when I try to add media to the gallery, nothing happens when I click “Add Media to Gallery”.
    Here’s the errors from the dev console:

    JQMIGRATE: Migrate is installed, version 3.3.2
    jquery.min.js?ver=3.5.1:2 Unrecognized Content-Security-Policy directive 'upgrade-insecure-request'.
    
    (anonymous) @ jquery.min.js?ver=3.5.1:2
    about:blank:1 Unrecognized Content-Security-Policy directive 'upgrade-insecure-request'.
    
    pixel.wp.com/g.gif?v=wpcom-no-pv&x_notes-menu-impressions=zero-jetpack&baba=0.9803695419836072:1 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    w.js:1 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    pixel.wp.com/boom.gif?v=0.9&u=https://public-api.wordpress.com/pinghub&json={%22beacons%22:[%22pinghub.restproxy.ws_supported.unknown:1|c%22]}:1 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    pixel.wp.com/boom.gif?v=0.9&u=https://public-api.wordpress.com/pinghub&json={%22beacons%22:[%22pinghub.restproxy.cookie.unknown:1|c%22]}:1 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    ?v=2.0:6 WebSocket connection to 'wss://public-api.wordpress.com/pinghub/wpcom/me/newest-note-data' failed: Error during WebSocket handshake: Unexpected response code: 403
    g @ ?v=2.0:6
    pixel.wp.com/boom.gif?v=0.9&u=https://public-api.wordpress.com/pinghub&json={%22beacons%22:[%22pinghub.conn_err.unknown:90|ms%22]}:1 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    pixel.wp.com/boom.gif?v=0.9&u=https://public-api.wordpress.com/pinghub&json={%22beacons%22:[%22pinghub.conn_close_code.1006.unknown:91|ms%22]}:1 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    ?v=2.0:6 WebSocket connection to 'wss://public-api.wordpress.com/pinghub/wpcom/me/newest-note-data' failed: Error during WebSocket handshake: Unexpected response code: 403
    g @ ?v=2.0:6
    pixel.wp.com/boom.gif?v=0.9&u=https://public-api.wordpress.com/pinghub&json={%22beacons%22:[%22pinghub.conn_err.unknown:114|ms%22]}:1 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    pixel.wp.com/boom.gif?v=0.9&u=https://public-api.wordpress.com/pinghub&json={%22beacons%22:[%22pinghub.conn_close_code.1006.unknown:115|ms%22]}:1 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    ?v=2.0:6 WebSocket connection to 'wss://public-api.wordpress.com/pinghub/wpcom/me/newest-note-data' failed: Error during WebSocket handshake: Unexpected response code: 403
    g @ ?v=2.0:6
    pixel.wp.com/boom.gif?v=0.9&u=https://public-api.wordpress.com/pinghub&json={%22beacons%22:[%22pinghub.conn_err.unknown:135|ms%22]}:1 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    pixel.wp.com/boom.gif?v=0.9&u=https://public-api.wordpress.com/pinghub&json={%22beacons%22:[%22pinghub.conn_close_code.1006.unknown:136|ms%22]}:1 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    ?v=2.0:6 WebSocket connection to 'wss://public-api.wordpress.com/pinghub/wpcom/me/newest-note-data' failed: Error during WebSocket handshake: Unexpected response code: 403
    g @ ?v=2.0:6
    _ @ ?v=2.0:6
    T @ ?v=2.0:6
    pixel.wp.com/boom.gif?v=0.9&u=https://public-api.wordpress.com/pinghub&json={%22beacons%22:[%22pinghub.conn_err.unknown:124|ms%22]}:1 GET https://pixel.wp.com/boom.gif?v=0.9&u=https://public-api.wordpress.com/pinghub&json={%22beacons%22:[%22pinghub.conn_err.unknown:124|ms%22]} net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    Image (async)
    c @ ?v=2.0:6
    e.onerror @ ?v=2.0:6
    error (async)
    g @ ?v=2.0:6
    _ @ ?v=2.0:6
    T @ ?v=2.0:6
    pixel.wp.com/boom.gif?v=0.9&u=https://public-api.wordpress.com/pinghub&json={%22beacons%22:[%22pinghub.conn_close_code.1006.unknown:125|ms%22]}:1 GET https://pixel.wp.com/boom.gif?v=0.9&u=https://public-api.wordpress.com/pinghub&json={%22beacons%22:[%22pinghub.conn_close_code.1006.unknown:125|ms%22]} net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Thread Starter tonygantt

    (@tonygantt)

    Errors on dev inspecting the page where I will put the new gallery (the other galleries there are working fine, I just can’t get the gallery to add media)…

    pixel.wp.com/g.gif?v=wpcom-no-pv&x_notes-menu-impressions=zero-jetpack&baba=0.6040486318649831:1 GET https://pixel.wp.com/g.gif?v=wpcom-no-pv&x_notes-menu-impressions=zero-jetpack&baba=0.6040486318649831 net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    Image (async)
    bumpStat @ notes-common-v2.js?ver=9.5-202110:26
    initialize @ admin-bar-v2.js?ver=9.5-202110:30
    h.View @ backbone.min.js?ver=1.4.0:2
    n @ backbone.min.js?ver=1.4.0:2
    (anonymous) @ admin-bar-v2.js?ver=9.5-202110:70
    e @ jquery.min.js?ver=3.5.1:2
    t @ jquery.min.js?ver=3.5.1:2
    setTimeout (async)
    (anonymous) @ jquery.min.js?ver=3.5.1:2
    c @ jquery.min.js?ver=3.5.1:2
    fireWith @ jquery.min.js?ver=3.5.1:2
    fire @ jquery.min.js?ver=3.5.1:2
    c @ jquery.min.js?ver=3.5.1:2
    fireWith @ jquery.min.js?ver=3.5.1:2
    ready @ jquery.min.js?ver=3.5.1:2
    B @ jquery.min.js?ver=3.5.1:2
    4ytprefs.min.js?ver=13.4.1.2:2 YT API init check
    jquery.min.js?ver=3.5.1:2 [Deprecation] Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help, check https://xhr.spec.whatwg.org/.
    send @ jquery.min.js?ver=3.5.1:2
    ajax @ jquery.min.js?ver=3.5.1:2
    s.ajax.s.ajax @ jquery-migrate.min.js?ver=3.3.2:2
    S._evalUrl @ jquery.min.js?ver=3.5.1:2
    Pe @ jquery.min.js?ver=3.5.1:2
    append @ jquery.min.js?ver=3.5.1:2
    _showModuleSettings @ fl-builder.min.js?ver=2.4.2.2:4
    _moduleSettingsClicked @ fl-builder.min.js?ver=2.4.2.2:4
    dispatch @ jquery.min.js?ver=3.5.1:2
    v.handle @ jquery.min.js?ver=3.5.1:2
    ?fl_builder:1 Unrecognized Content-Security-Policy directive 'upgrade-insecure-request'.
    
    ?v=2.0:6 WebSocket connection to 'wss://public-api.wordpress.com/pinghub/wpcom/me/newest-note-data' failed: Error during WebSocket handshake: Unexpected response code: 403
    g @ ?v=2.0:6
    _ @ ?v=2.0:6
    T @ ?v=2.0:6
    pixel.wp.com/boom.gif?v=0.9&u=https://public-api.wordpress.com/pinghub&json={%22beacons%22:[%22pinghub.conn_err.unknown:116|ms%22]}:1 GET https://pixel.wp.com/boom.gif?v=0.9&u=https://public-api.wordpress.com/pinghub&json={%22beacons%22:[%22pinghub.conn_err.unknown:116|ms%22]} net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    Image (async)
    c @ ?v=2.0:6
    e.onerror @ ?v=2.0:6
    error (async)
    g @ ?v=2.0:6
    _ @ ?v=2.0:6
    T @ ?v=2.0:6
    pixel.wp.com/boom.gif?v=0.9&u=https://public-api.wordpress.com/pinghub&json={%22beacons%22:[%22pinghub.conn_close_code.1006.unknown:117|ms%22]}:1 GET https://pixel.wp.com/boom.gif?v=0.9&u=https://public-api.wordpress.com/pinghub&json={%22beacons%22:[%22pinghub.conn_close_code.1006.unknown:117|ms%22]} net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    Plugin Support fooplugins-support

    (@influxfooplugins)

    Hi @tonygantt

    Sorry for the late response.

    If the issue still persists, could you kindly go to your WordPress admin panel and navigate to FooGallery -> System Info. Kindly copy the text of the system info and paste it as a response to this message.

    Thanks in advance for this and hoping to hear from you soon.

    Kind regards,
    Elvis.

    Thread Starter tonygantt

    (@tonygantt)

    FooGallery version : 1.10.3
    WordPress version : 5.7
    Activated Theme : Astra
    WordPress URL : https://valdostabikers.com
    PHP version : 7.3.27
    PHP GD : Loaded (V2)
    PHP Imagick : Loaded
    PHP Open SSL : Loaded
    PHP HTTP Wrapper : Found
    PHP HTTPS Wrapper : Found
    HTTPS Mismatch : None
    PHP Config[allow_url_fopen] : 1
    PHP Config[allow_url_include] : 1
    WP Image Editor : FooGallery_Thumb_Image_Editor_Imagick
    Thumbnail Generation Test : https://valdostabikers.com/wp-content/uploads/2018/12/about-bg-2.jpg
    Extensions Endpoint : https://raw.githubusercontent.com/fooplugins/foogallery-extensions/master/extensions.json?v=9Fhx!&t!tNmt
    Extensions Errors : Nope, all good
    Extensions :
    Extensions Active : Array
    (
    [0] => default_templates
    [1] => foobox
    [2] => albums
    )

    Gallery Templates : Array
    (
    [0] => default
    [1] => image-viewer
    [2] => justified
    [3] => masonry
    [4] => simple_portfolio
    [5] => thumbnail
    [6] => polaroid_promo
    [7] => grid_promo
    [8] => slider_promo
    )

    Lightboxes : Array
    (
    [foogallery] => FooGallery PRO Lightbox (Not installed!)
    [foobox] => FooBox
    )

    Settings : Array
    (
    )

    Active Plugins : Array
    (
    [0] => foogallery/foogallery.php
    [1] => akismet/akismet.php
    [2] => astra-sites/astra-sites.php
    [3] => astra-widgets/astra-widgets.php
    [4] => beaver-builder-lite-version/fl-builder.php
    [5] => broken-link-checker/broken-link-checker.php
    [6] => foobox-image-lightbox/foobox-free.php
    [7] => go-live-update-urls/go-live-update-urls.php
    [8] => google-analytics-for-wordpress/googleanalytics.php
    [9] => insert-headers-and-footers/ihaf.php
    [10] => jetpack/jetpack.php
    [11] => pushengage/main.php
    [12] => seo-optimized-images/seo-optimized-images.php
    [13] => shared-counts/shared-counts.php
    [14] => simple-facebook-twitter-widget/simple-facebook-page-plugin.php
    [15] => so-css/so-css.php
    [16] => tinymce-advanced/tinymce-advanced.php
    [17] => ultimate-addons-for-beaver-builder-lite/bb-ultimate-addon.php
    [18] => w3-total-cache/w3-total-cache.php
    [19] => wordpress-seo/wp-seo.php
    [20] => wp-mail-smtp/wp_mail_smtp.php
    [21] => wpforms-lite/wpforms.php
    [22] => wptouch/wptouch.php
    [23] => yet-another-related-posts-plugin/yarpp.php
    [24] => youtube-embed-plus/youtube.php
    [25] => youtube-widget-responsive/youtube-widget-responsive.php
    )

    Plugin Author bradvin

    (@bradvin)

    @tonygantt we have had others log similar issues before when they (or their host) had made changes to the media thumbnail sizes on the WP install.

    We have catered for this scenario in the new version we are working on. If you would like, you can download it and test that it works for you : https://we.tl/t-NOsK49zb1d

    But please note this version is a beta and still has to go through some changes and testing.

    Thread Starter tonygantt

    (@tonygantt)

    That seemed to resolve the issue. Thank you!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.