WordPress.org

Support

Support » Installation » Cannot access ‘posts’ or ‘media’ after upgrade to 3.0

Cannot access ‘posts’ or ‘media’ after upgrade to 3.0

  • andyjones123
    Member

    @andyjones123

    Hi,

    I just upgraded my WordPress to 3.0 from that last version.
    It’s working OK, but if I click on ‘posts’ (edit.php) or ‘media’ (upload.php), I get a ‘page not found error’.

    I have re-installed wordpress 3.0 as a clean install, instead of an upgrade, and have deactivated all plugins – still same problem?

    Can anyone help?

    Thanks in advance,

    Andy

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • andyjones123
    Member

    @andyjones123

    Just testing, and if I add a post (i didn’t have any before) then it is fine!

    The problem is that my site is purely pages, and I don’t want errors happening, as the client is using the backend.

    Is there a solution?

    Seems a bit rubbish for the new version (2.9.2 didn’t have this problem!)

    Andrew Nacin
    Lead Developer

    @nacin

    Looking into this.

    andyjones123
    Member

    @andyjones123

    Thanks!
    If I try and delete the one and only temporary post that i created, it again gives me the ‘page not found’ error.

    Andrew Nacin
    Lead Developer

    @nacin

    Looks like something changed in our handling.

    http://core.trac.wordpress.org/ticket/14088

    andyjones123
    Member

    @andyjones123

    hmm.. So what should I do to rectify it?
    I’m amazed this wasn’t picked up before – I don’t normally see any ‘obvious’ bugs like this with WordPress.

    Andrew Nacin
    Lead Developer

    @nacin

    Yeah, this one slipped through. Broken about four months before 3.0’s release it seems. This one isn’t obvious on most server setups.. I see the page just fine, but I get a 404 header. For me to catch it, I’d have to have inspected the headers and also had no posts. Both of those happen fairly often, but not necessarily at the same time.

    Fixed in http://core.trac.wordpress.org/changeset/15410 for 3.0.1, which will probably be pushed next week.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Cannot access ‘posts’ or ‘media’ after upgrade to 3.0’ is closed to new replies.