• Resolved homerecords

    (@homerecords)


    I wanted to try this plugin as it looks promising.

    But first thing I get after installation + Activation is an ugly error.

    There has been a critical error on this website. Please check your site admin email inbox for instructions.
    
    Learn more about troubleshooting WordPress.

    What to do?

    • This topic was modified 7 months, 1 week ago by homerecords.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Support Pawel – WPMU DEV Support

    (@wpmudev-support9)

    Hi @homerecords,

    Thank you for contacting us.

    Sorry to hear about the trouble you are having. When you activated the plugin, did you have debug.log enabled to check for any relevant errors? If not, could you enable debug mode in your wp-config file, and provide us with the errors(upload debug.log file to a drive and share a link) so we can check this further.

    For debug mode, edit wp-config.php file, find a line like
    define(‘WP_DEBUG’, false);and replace it with the following (if the above line doesn’t exist, simply insert next snippet just above the /* That’s all, stop editing! Happy blogging. */ )

    // Enable WP_DEBUG mode
    define(‘WP_DEBUG’, true);
    // Enable Debug logging to the /wp-content/debug.log file
    define(‘WP_DEBUG_LOG’, true);
    @ini_set( ‘log_errors’, 1 );
    // Disable display of errors and warnings
    define(‘WP_DEBUG_DISPLAY’, false);
    @ini_set(‘display_errors’, 0);`

    Then replicate the behavior of activating plugin. You will then find a debug.log file generated in your wp-content folder.

    Best,
    Jonathan S

    Thread Starter homerecords

    (@homerecords)

    Thanks for you reply JOnathan,

    I did as mentioned and now I see in the logfile a whole bunch of error lines like:

    failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/xxx/xxxxxx/webspace/httpdocs/my.domain.ext/wp-content/plugins/wordpress-popup/inc/providers/mautic/mautic.php on line 3

    I guess I better upload the whle plugin again as looks like something is missing.

    Is that correct?

    And also the folder I uploaded was named “WordPress-Popup”but I expected something like “Hustler” . I hope thats as expected.

    Thread Starter homerecords

    (@homerecords)

    Hello Jonathan,

    I removed the existing wordpress-popup folder and re-uploaded it again.
    Then activated it again and now it’s up and running.
    I’m going to give it a try again to see if it’s what we are looking for.

    Thanks for your advice.

    Kind regards,

    Ed.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Cannot use this plugin ?’ is closed to new replies.