WordPress.org

Forums

[resolved] Can not show image in media folder and insert to post (2 posts)

  1. hoasenvang
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, like you know that the problem with show image when you open media folder and insert image to any post (new or edit).
    I just change host provider, because they are block wp-admin folder - this is not fair for share hosting end user. i had call to service and they said "sorry" they want to protect the system and restricting queries log-in.php.
    NO problem - change host is ok, and after that i got big problem with image, in last posts and old posts all images show ok, when i make a new post the image upload to server right but do not appear in post together, i had to try install new wordpress by subdomain then everything is ok. The problem come with the code moved old Hosting to New hosting.
    I did everything from "how to solve" wordpress.org and few blog like at: change permission CMOD upload and dir folder, check database and htaccess, unactive all plug-in, change defalut theme, remove cache ,... there is no change (the image old show not insert for new post)

    oh god A week with this solve, what do i do now ! if you have any idea please let me know - thanks ! here mysite: http://tintuphuong.com

  2. hoasenvang
    Member
    Posted 1 year ago #

    Dear all, if you are in my case too, please see How can insert image from computer when do not show at media folder.

    i had plan to install new wordpress at sub-domain, and replacement folder "wp-content" "wp-config.php" by old WP-code, keep data-base on update and connect to wp-config. after that move all to main-domain folder . It's work for me, this issue had been resolved, the media show all image perfect.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic