Can not see Create a New Site link - on the My Sites page - Multisite User (9 posts)

  1. jamesmason
    Posted 4 years ago #

    I can't see the link to "Create a New Site" in the "My Sites" page.

    I have no plugins activated.

    I do have New Blog Defaults activated in Super Admin.

    I have added this to my wp-config.php file:

    define('WP_ALLOW_MULTISITE', true);

    define( 'MULTISITE', true );
    define( 'SUBDOMAIN_INSTALL', false );
    $base = '/';
    define( 'DOMAIN_CURRENT_SITE', 'businessmarketingreview.com' );
    define( 'PATH_CURRENT_SITE', '/' );
    define( 'SITE_ID_CURRENT_SITE', 1 );
    define( 'BLOG_ID_CURRENT_SITE', 1 );

    I have this in my .htaccess file:

    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]

    # uploaded files
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$2 [L]

    # add a trailing slash to /wp-admin
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?wp-admin$ $1wp-admin/ [R=301,L]

    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(wp-(content|admin|includes).*) $2 [L]
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(.*\.php)$ $2 [L]
    RewriteRule . index.php [L]

    Any ideas... I couldn't find where anyone had this problem before...

    I am using suPHP.

    Everything else seems to be working...

    I can create a new site, in the Admin site...

    But, I want individual users to create their own site.


  2. Go check Super Admin -> Options - > registration.

    What do you have selected?

  3. jamesmason
    Posted 4 years ago #

    User accounts may be registered

  4. jamesmason
    Posted 4 years ago #

    It works at the signup link, when you first register...


    When logged in, can't go to that link.

    Can't see the link when user is logged in on the "My Sites" .... User can't have multiply sites, from their 1 account...

    Did that make sense?

  5. you're not seeing the "my sites" link becasue you aren't letting your users sign up and make sites. you're only letting them have a username.

    pick the other one.

  6. jamesmason
    Posted 4 years ago #

    Thank you...

    I looked at that and really thought it was checked... I knew that was the one I wanted marked... 'Logged in users may register new sites.'

    I guess I should have taken a break and came back to it...

    Again, Thanks

  7. jamesmason
    Posted 4 years ago #

    Actually... Now there isn't the option to register, in the first place... That was why I ticked that other option, in the first place...

    What is the best way to have both and keep down the spam registers? (Which is why I didn't ticked 'Both sites and user accounts can be registered.'

  8. Tick 'Both sites and user accounts can be registered.' and install some anti spam measures.

  9. jamesmason
    Posted 4 years ago #

    Thanks for the help!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic