Support » Plugin: Hustle - Pop-Ups, Slide-ins and Email Opt-ins » can not get embed form to show up

  • Resolved howardmil

    (@howardmil)


    can not get the embeded form to show in my FOOTER WIDGET 3
    everything is live, active,
    have widget set to the FORM name and placed in footer widget section
    Can not figure out why the form wont show
    need help, or must move on
    Thanks
    Howard

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Support Nastia – WPMU DEV Support

    (@wpmudev-support9)

    Hello @howardmil

    Hope all is well!

    Please make sure the Widget is set to Live as it is shown in this screenshot:http://take.ms/MGkxp

    If the widget will not be shown after this, please temporary set to Live “After Content” and see if the embed form will be shown at the end of each post.

    If the widget still will not be shown, please run a quick test for a conflict with another plugin. Deactivate all the other plugins, besides Hustle and see if the widget will be shown.

    If the widget will not be shown with all plugins deactivated, please test for a conflict with a theme, switch to a default theme and see if all is well.

    Let us know how it went!

    Cheers,
    Nastia

    Hi
    Found the plugin problem– but now i CANT GET RID OF THESE FIELDS now matter how much i delete them and clear cache

    Form Element Type Default Text
    Your email email johnsmith@example.com
    First Name name John*****************************
    Last Name name Smith****************************
    Submit submit Subscribe
    HOWARD

    Plugin Support Oguz – WPMU DEV Support

    (@wpmudev-support8)

    Hey @howardmil,

    Hope you’re well.

    If you activate the email collection module, that needs form elements. If you don’t need email collection module you can disable it from “Email collection module” option like this;

    Is that what you are looking for?

    Cheers,
    Oguz

    Plugin Support Dimitris – WPMU DEV Support

    (@wpmudev-support6)

    Hey @howardmil

    We didn’t hear back from you for quite some time, so I’m marking this topic as resolved. Feel free to reply back with some more feedback and we’ll gladly re-open it and carry on troubleshooting. 🙂

    Take care,
    Dimitris

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘can not get embed form to show up’ is closed to new replies.