Support » Plugin: Autoptimize » cachebuster storm

  • Resolved bofslime

    (@bofslime)


    Looks like about a day ago this started spamming the error below. I’ve found it only does this when “WP Super Cache” is enabled. The strange thing is that my cache plugin was last updated 4 months ago, and I’ve been using these 2 together for years. No other changes to the site.

    I’ve went through purged and rebuilt the wp super cache ‘cache’ with autoptimize disabled, then re-enabled and that doesn’t seem to have helped.

    Right now I have left autoptimize disabled to keep the website up, otherwise this will generate a error 500 for our users.

    Error output from access.log:

    2607:f298:5:102f:: – – [17/Apr/2019:04:47:57 -0700] “GET /?ao_speedup_cachebuster=73497 HTTP/1.1” 200 32176 “https://www.hiddenoak.org/?ao_speedup_cachebuster=73497” “WordPress/5.1.1; https://www.hiddenoak.org
    2607:f298:5:102f::- – [17/Apr/2019:04:47:58 -0700] “GET /?ao_speedup_cachebuster=91153 HTTP/1.1” 200 32176 “https://www.hiddenoak.org/?ao_speedup_cachebuster=91153” “WordPress/5.1.1; https://www.hiddenoak.org
    2607:f298:5:102f:: – – [17/Apr/2019:04:48:04 -0700] “GET /?ao_speedup_cachebuster=67778 HTTP/1.1” 500 908 “https://www.hiddenoak.org/?ao_speedup_cachebuster=67778” “WordPress/5.1.1; https://www.hiddenoak.org
    2607:f298:5:102f:: – – [17/Apr/2019:04:48:05 -0700] “GET /?ao_speedup_cachebuster=21176 HTTP/1.1” 500 1029 “https://www.hiddenoak.org/?ao_speedup_cachebuster=21176” “WordPress/5.1.1; https://www.hiddenoak.org
    2607:f298:5:102f:: – – [17/Apr/2019:04:47:56 -0700] “GET /?ao_speedup_cachebuster=78552 HTTP/1.1” 500 31998 “https://www.hiddenoak.org/?ao_speedup_cachebuster=78552” “WordPress/5.1.1; https://www.hiddenoak.org
    2607:f298:5:102f::- – [17/Apr/2019:04:47:55 -0700] “GET /?ao_speedup_cachebuster=41075 HTTP/1.1” 500 32120 “https://www.hiddenoak.org/?ao_speedup_cachebuster=41075” “WordPress/5.1.1; https://www.hiddenoak.org
    2607:f298:5:102f::- – [17/Apr/2019:04:47:50 -0700] “GET /?ao_speedup_cachebuster=97780 HTTP/1.1” 500 32119 “https://www.hiddenoak.org/?ao_speedup_cachebuster=97780” “WordPress/5.1.1; https://www.hiddenoak.org
    2607:f298:5:102f:: – – [17/Apr/2019:04:48:07 -0700] “GET /?ao_speedup_cachebuster=2165 HTTP/1.1” 500 908 “https://www.hiddenoak.org/?ao_speedup_cachebuster=2165” “WordPress/5.1.1; https://www.hiddenoak.org

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.