Support » Plugin: WP Super Cache » Cache not working for me :(

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Permissions are not my thing, but you have a permission problem. It appears that SuperCache cannot actually store the cache’d files where it needs too… it is getting rejected from writing the folder by your server.

    You’ll need an FTP client to check and set file permissions. Be careful what you change because it can be a major security concern. Perhaps someone who knows permissions better than me can chime in on the exact file and permission that needs to be set.

    Thanks for replying!

    There are other blogs on the server so wouldnt want to have a security problem… if anyone can tell me exactly what to look out for and what to do will do it.

    Cheers!
    R

    Plugin Author Donncha O Caoimh

    (@donncha)

    All it means is that your webserver can’t talk to itself. It’s a configuration issue on your server. Just manually test the cache by logging out and reloading the front page a few times. If the timestamp matches (source code, end of page) then it’s ok.

    Ok, this is strange.

    Viewing the source it shows me:

    <!– Dynamic page generated in 1.000 seconds. –>
    <!– Cached page generated by WP-Super-Cache on 2011-05-15 19:43:42 –>

    But in the control panel it is showing me the exact picture that I posted at the start of this thread 🙁

    What to do?

    Hey again,

    I went into the cache directory and 1.html and 2.html contain this code:

    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
    <html><head>
    <title>403 Forbidden</title>
    </head><body>
    <h1>Forbidden</h1>
    <p>You don't have permission to access /articles-blog2/
    on this server.</p>
    <p>Additionally, a 404 Not Found
    error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.</p>
    </body></html>

    But there is also this file there
    wp-cache-d78a111efc98ee962e80b486b88d8579.html

    Plugin Author Donncha O Caoimh

    (@donncha)

    Caching is working if that timestamp doesn’t change on each reload but your server needs to be configured correctly. I don’t think it’ll affect normal traffic to your site though.

    I can’t help you with configuring your server, sorry.

    No worries, thank you for your help!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Cache not working for me :(’ is closed to new replies.