WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-Polls
WP-Poll issues (12 posts)

  1. matt.hill
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,

    When using this plugin and trying to create a poll I get the following error.

    Error In Adding Poll 'Test'.
    Error In Adding Poll's Answer 'Yes'.
    Error In Adding Poll's Answer 'No'.

    Has anyone else had this problem and how do you get around it?

    P.s. we have multiple sites does this affect anything and if it does is there a work around/fix?

    Thanks in advance!

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-polls/

  2. Lester Chan
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Did you put the wp-polls in the individual sites plugins folder?

  3. matt.hill
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Lester,

    Thanks for your reply. We only have one set-up for both sites but the plugin is in the wp-content/plugins folder.

    Thanks again for your quick response!

  4. Lester Chan
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I am guessing the tables are not created in mysql. Does both sites have their own plugins folders?

  5. matt.hill
    Member
    Posted 2 years ago #

    No they share a plugin folder and then we can either activate them in the network plugin area for both site or we can drill down and activate either site individually.

    Thanks again for the quick response!

  6. Lester Chan
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    WP-Polls does not work with network activate unfortunately.

  7. matt.hill
    Member
    Posted 2 years ago #

    Do you know if there is a work around I can implement? Doesn't seem to work if I activate it on each site individually either.

  8. Lester Chan
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I don't have any work around, my experience with MS is quite little as personally I am not using it. From reports by my users, putting the plugin into each site wp-content/plugins folder and going to the site to activate it works

  9. chocks
    Member
    Posted 2 years ago #

    I think I've found a workaround: do not network activate the plugin, just install it; go on each site and activate it. That should do the trick.

  10. Lester Chan
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Yeap sorry about that, my plugin is not yet compatible with MU as I don't use it myself. Hoping someone will submit a patch to me.

  11. chocks
    Member
    Posted 2 years ago #

  12. Lester Chan
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Does that site instruction works for you?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic