Support » Plugin: Simple Real Estate Pack » Buttons not showing content

  • Ive been trying to use the plugin but if I select anyone of them I only see a outline of the box and nothing shows so I cant input anything I have all my apis set but no way to add the content. How do I fix it ?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • I am having the same issue – I can’t get anything to load to add new data to new pages. Please help!

    Plugin Contributor Max Chirkov

    (@maxchirkov)

    Hi there,

    what version of the plugin are you using? I use v.1.4.6 and WP 4.8.3 and all widgets load just fine in the admin. I can insert the shortcodes without any issues.

    I just updated to your new version and it is still the same issue. When I click on the buttons on the editor, a box will pop up (where we used to be able to enter the address) and now nothing shows up in the box. Do we have to write our own shortcodes for each insert, and look up the latitude & longitude to get it to work?

    Plugin Contributor Max Chirkov

    (@maxchirkov)

    Please try clearing your browser cache, see if that’s the case. Let me know how it goes. Thanks.

    That didn’t do anything.

    Plugin Contributor Max Chirkov

    (@maxchirkov)

    Not sure why this is happening… I’m suspecting you may have a conflict with something else. I’d be happy to take a closer look if you could provide me with a temporary admin access to your WP dashboard. If you can do that, please contact me directly via this form and I’ll respond to your email: http://simplerealtytheme.com/support/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Buttons not showing content’ is closed to new replies.