Support » Plugin: AddToAny Share Buttons » Buttons don’t display

  • I am using the share buttons, but the icons don’t display as they should. There are some weird squares showing up instead. Is this a known bug?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author micropat

    (@micropat)

    Is this a known bug?

    Nope, it’s something you want to troubleshoot to find the root cause on your site.

    Usually the cause is the current theme or another plugin. See “Something is wrong. What should I try first?” and “The share buttons are not displaying for me. Why, and what should I try?” in the plugin’s FAQs:

    https://wordpress.org/plugins/add-to-any/#faq

    I’m also having the same issue. If I use custom size for button and didn’t give any value to it (in px), the icons are not getting displayed until and unless I hover over last (+) icon box. If I set large as size, the icons are displaying fine. See this http://www.shreevathsa.com/life/interesting-facts-human-behaviour/ . Now I set custom size with empty textbox.

    • This reply was modified 4 months, 3 weeks ago by  ravimallya.
    Plugin Author micropat

    (@micropat)

    @ravimallya Post your own topic next time because issues will vary between sites. Your issue is that you probably specified something non-numeric for the “Custom” field. Hit the “Reset” button (next to Save Changes) then you’ll again be able to specify a number such as 25 (no unit or spaces, just a number). An upcoming update will prevent that sort of accident with the custom icon size field.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.