Support » Plugin: SiteOrigin Widgets Bundle » buttons disappeared

  • Resolved bronw3n

    (@bronw3n)


    all of our site origin buttons have disappeared. Only text links display now. Clueless what has caused this. Anyone else have this problem?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Support Aaron Evans

    (@soaevans)

    Hi, thanks for posting.

    The button CSS file which is automatically created and saved in the uploads folder is empty. Please, try re-saving the widget, let us know how that goes. Thanks.

    not sure what you mean by re-saving the widget? Can you please explain?

    Plugin Support Aaron Evans

    (@soaevans)

    Sure, please, try opening one of the Button widgets impacted. Click Done and then save the page. Is there any change?

    Thanks. I tried that and it didn’t work. Still just a text links rather than buttons.

    Here’s one a page with one of the buttons: https://hopeandfeathersframing.com/chiaccio-before-its-gone/
    (the RSVP link about halfway down the page)

    Plugin Support Aaron Evans

    (@soaevans)

    Thanks for the feedback. On our end, the buttons are now visible. This may suggest server-side caching. You could consider reaching out to your hosting company and ask what, if any, server-side caching is being done. Once you know, you could perhaps install a plugin to clear the cache automatically.

    Thanks Aaron. I appreciate the suggestion and I’ll reach out to my host about possible caching.

    Thanks again Aaron – you were correct about the caching.

    Plugin Support Aaron Evans

    (@soaevans)

    Thanks for the update. Glad to hear you’re making progress.

    If any SiteOrigin questions arise in the future, please, feel free to open a new topic.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘buttons disappeared’ is closed to new replies.