Support » Plugin: Asgaros Forum » Button Issue

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Asgaros

    (@asgaros)

    It seems that the buttons CSS got changed by some other CSS definition. Do you have a link to your forum or can you tell me the name of your theme so I can check this?

    Plugin Author Asgaros

    (@asgaros)

    Can you create me a test-account and send me a password to developer (at) thomasbelser.net? I forgot that I only can see the buttons when I am a loggedin user.

    done

    Plugin Author Asgaros

    (@asgaros)

    Great. You can delete the account.

    I fixed this in the dev-version. You can do the following to fix it now because I dont know yet when I will release the next version.

    In asgaros-forum/skin/style.css

    Find the following code:

    #af-wrapper [class^="icon-"],
    #af-wrapper [class*=" icon-"] {
        /* use !important to prevent issues with browser extensions that change fonts */
    	font-family: 'icomoon' !important;
    	speak: none;
    	font-style: normal;
    	font-weight: normal;
    	font-variant: normal;
    	text-transform: none;
    	line-height: 1;
    	/* Better Font Rendering =========== */
    	-webkit-font-smoothing: antialiased;
    	-moz-osx-font-smoothing: grayscale;
        padding-right: 5px;
        font-size: 1.2em;
        vertical-align: text-top;
        border-radius: inherit; /* comp */
        background: none; /* comp */
        color: inherit; /* comp */
    }

    Replace it with:

    #af-wrapper [class^="icon-"],
    #af-wrapper [class*=" icon-"] {
        /* use !important to prevent issues with browser extensions that change fonts */
    	font-family: 'icomoon' !important;
    	speak: none;
    	font-style: normal;
    	font-weight: normal;
    	font-variant: normal;
    	text-transform: none;
    	line-height: 1;
    	/* Better Font Rendering =========== */
    	-webkit-font-smoothing: antialiased;
    	-moz-osx-font-smoothing: grayscale;
        padding-right: 5px;
        font-size: 1.2em;
        vertical-align: text-top;
        border-radius: inherit; /* comp */
        background: none; /* comp */
        color: inherit; /* comp */
        display: inline; /* comp */
        position: initial; /* comp */
    }

    Thank you for this fix, will mark this as resolved.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Button Issue’ is closed to new replies.