Support » Plugin: Photo Gallery by 10Web - Mobile-Friendly Image Gallery » Button insert into post do’nt work

  • Resolved jelleruben

    (@jelleruben)


    If I have made a new gallery, and want it to place on a page or post.
    I can select the “Add Photo Gallery” then can I select a gallery.

    But if I want to inset it. And click on the button Insert into Post”nothing happens.

    Are there some problems?
    And why can’t I see a ID number of a gallery? so I can type the code?

    I am using WordPress 4.9.8

    • This topic was modified 2 years, 2 months ago by jelleruben.
    • This topic was modified 2 years, 2 months ago by jelleruben.
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • This may be conflict with other plugins/themes. I also used to have this issue.
    Try this: Options > General > Generate Shortcode, select gallery and configure it then click “Generate” and copy and paste into your post(text mode).

    Plugin Contributor Photo Gallery Support

    (@photogallerysupport)

    Hi,

    We are sorry for the inconvenience you have faced. With a bit detailed information, we might be able to resolve this problem for you. Please open Developer tools of your browser on the page with this issue and look for Javascript errors on Console tab.

    If possible, please send us a screenshot or a copy of the errors you see.

    Thanks! Have a wonderful day!

    @expertwp thanks it isn’t quick but its work.

    @photogallerysupport

    – On Chrome I press F12.
    – Choise for tab “Conole”.
    – Then I want add a page with the gallery
    – I press on the button “add gallary -> in the console I see
    ———————————————————————————–
    jquery-migrate.min.js?ver=1.4.1:2 JQMIGRATE: Migrate is installed, version 1.4.1
    ———————————————————————————–

    But I see the popup, and can select the gallery, and can change the settings of the gallery.

    If I push on “Insert into post” I see this in the console:

    ———————————————————————————–
    load-scripts.php?c=1…lupload&ver=4.9.8:2 Uncaught Error: Syntax error, unrecognized expression: [Best_Wordpress_Gallery id=”68″ gal_title=”Oostenrijk 2018″]
    at Function.fa.error (load-scripts.php?c=1…lupload&ver=4.9.8:2)
    at fa.tokenize (load-scripts.php?c=1…lupload&ver=4.9.8:2)
    at fa.select (load-scripts.php?c=1…lupload&ver=4.9.8:2)
    at Function.fa (load-scripts.php?c=1…lupload&ver=4.9.8:2)
    at Function.a.find (load-scripts.php?c=1…lupload&ver=4.9.8:9)
    at n.fn.init.find (load-scripts.php?c=1…lupload&ver=4.9.8:2)
    at n.fn.init.a.fn.find (load-scripts.php?c=1…lupload&ver=4.9.8:9)
    at a.fn.init.n.fn.init (load-scripts.php?c=1…lupload&ver=4.9.8:2)
    at new a.fn.init (load-scripts.php?c=1…lupload&ver=4.9.8:9)
    at a.fn.init.n [as constructor] (load-scripts.php?c=1…lupload&ver=4.9.8:2)
    ———————————————————————————–

    Plugin Contributor Photo Gallery Support

    (@photogallerysupport)

    Hi,

    We need to have a closer look at the described issue.
    Please contact our support team using the following email addresssupport@10web.io
    Also, mention the URL of this forum topic in your message. We will provide a solution as soon as possible and share it here as well.

    Thanks, have a nice day!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Button insert into post do’nt work’ is closed to new replies.