Support » Theme: Neve » Button Added To Menu Won’t Change According To Settings

  • kidnextdoortv

    (@kidnextdoortv)


    I added a button to the Primary Menu in Customization and I want to make sure it is solid gold/yellow- NOT changing blue when you hover over it. I changed the settings but its not working. Please check it on your browser before answering because I’m having cache issues on this computer..

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • luciamarinescu

    (@luciamarinescu)

    Hi @kidnextdoortv!

    Thanks for choosing Neve!

    I checked your site and the button color on hover is blue for me too. The background color of the button on hover can be changed by going to Customizer -> Header, clicking on the settings wheel that appears on the button element when you hover over it in the Header Builder, going to Style and expanding Hover. There, you can choose the desired color on hover for the button, as you can see here.Please make sure this configuration of the button is properly made.

    Have a nice day!

    Thread Starter kidnextdoortv

    (@kidnextdoortv)

    I have changed it there. It does not work. In settings, the hover color is set to the yellow… but it’s still doing blue.

    luciamarinescu

    (@luciamarinescu)

    Hi @kidnextdoortv!

    I checked your site again and now when I hover on the button, it is yellow, not blue – screenshot, so it seems that this issue was solved in the meantime.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.