Support » Plugin: WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips » bulk export invoice

 • Resolved jmlange

  (@jmlange)


  When we try to generate a bulk PDF export, we have a blank page with texts inside.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
 • Plugin Author Ewout

  (@pomegranate)

  That sounds like there’s a fatal error somewhere. Since you mentioned you’re using the Professional extension (and I’m assuming you’re referring to the bulk export feature from Professional), please send an email to support@wpovernight.com with your license key and we’ll do our best to help! WordPress.org does not allow us to use this forum for premium support.

  Ewout

  ivorb116

  (@ivorb116)

  Goedemorgen Ewout,
  Het lukt ons ook niet om facturen in bulk te printen. Wanneer de te printen orders geselecteerd in de bestellingen en gekozen voor PDF Invoice en toepassen dan verschijnt alleen een wit scherm. Hoe kunnen we de facturen in bulk exporteren anders is het wel erg veel werk om dit 1 voor 1 te doen. Alvast bedankt voor je hulp.
  mvg
  Ivor

  Plugin Author Ewout

  (@pomegranate)

  Hallo Ivor,
  Ik denk dat jij het hier over een andere bulk export hebt dan bovenstaande feature van Professional. Je kunt hier meer informatie vinden over witte schermen, in de meeste gevallen is dat een tekort aan geheugen op de server: 500 Internal Server Error / blank page.
  De bulk export van de gratis versie maakt 1 grote PDF van alle facturen, en kan daarbij met grote exports aan de limieten van de server komen. De Professional uitbreiding biedt hiernaast de mogelijkheid om een zip bestand met alle losse PDF bestanden te downloaden, omdat dit kleinere individuele PDF bestanden zijn wordt die limiet daarbij niet zo snel gebruikt.
  Mocht dit toch gaan over de Professional export, stuur dan even een email naar support@wpovernight.com.

  Ewout

  Plugin Author Ewout

  (@pomegranate)

  Nog een kleine toevoeging: Als je bij de gratis versie bij het maken van bulk export aan de geheugenlimiet komt, kun je proberen kleinere exports te doen (bijvoorbeeld 10 per keer).

  jmlange

  (@jmlange)

  ivorb116

  (@ivorb116)

  Dag Ewout,

  Ik heb de premium templates, is dat anders dan de professional versie?

  Verder is het aantal dat ik probeerde te selecteren minder dan 10, maar loopt e.e.a. ook niet verder. Zelfs met 1 loopt het al mis (in de acties ‘PDF Tax Invoice’ selecteren en dan ‘toepassen’ kiezen). Volgens mijn websitebouwer is er meer dan genoeg server ruimte toegekend.

  groet
  Ivor

  Plugin Author Ewout

  (@pomegranate)

  Hallo Ivor,
  Premium Templates is inderdaad niet hetzelfde als Professional.

  Zou je deze post even willen doornemen en de informatie die dit oplevert (als het goed is een PHP error) willen mailen naar support@wpovernight.com, inclusief je license key? We mogen hier geen premium support leveren van wordpress.org en dit forum is eigenlijk alleen in het engels (jmlange is frans en kan hier waarschijnlijk ook geen kaas van maken 🙂 )

  Ewout

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
 • The topic ‘bulk export invoice’ is closed to new replies.