Support » Plugin: AMP for WP - Accelerated Mobile Pages » BUGS: No Featured Image and Broken Social Icon in design-1

  • Hello

    (@themophiles)


    Hey,

    There are two additional issues/bugs in design one under “design selector.”

    1. Featured Image doesn’t appear. Screenshot: https://i.imgur.com/q8ERjvv.png ( Yes, I have selected the featured image. Still, it doesn’t appear)
    2. In content, social icon doesn’t appear in one row. Screenshot: https://i.imgur.com/0TvvpJN.png
    while there are no issues with sticky social buttons.

    Please rectify it in the next update or tell me the custom CSS to correct it now.

    Thank you.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Ahmed Kaludi

    (@ahmedkaludi)

    Hi @themophiles,

    1. Design one does not have the future image option at the moment.We are going to edit in the next update.
    2. We have added this bug in our GitHub list, we will fixed this in the next update

    Thanks,I hope it helps

    Hello

    (@themophiles)

    Thank you Ahmad. WIll wait 🙂

    Khaled

    (@azmak)

    Hello @themophiles

    Thanx for pointing out that issue for Social Icons , I have fixed it here

    Also i could not recreate the issue for frontpage on Design 1 , Have a look here

    Please reach out if you have any more queries 🙂

    Regards
    AzMak

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘BUGS: No Featured Image and Broken Social Icon in design-1’ is closed to new replies.