Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Iconic

    (@iconicwp)

    Hey,

    Would love to hear more about this so I can fix it! Did you check the error log after the error occurred?

    Thanks,
    James

    No error messages, but a white screen.

    After I just installed and activated the plugin, the website stopped loading. Instead, it showed complete white page.

    Similar to the image below.

    White screen of Death

    Plugin Author Iconic

    (@iconicwp)

    If you enable the debug log, it will give you more information about the error that is occurring: https://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress#WP_DEBUG_LOG

    Thanks for the debugging tip. learnt a new thing. Here is what I get

    Warning: SimpleXMLElement::__construct(): Entity: line 1: parser error : Opening and ending tag mismatch: span line 1 and a in /home/…/public_html/wp-content/plugins/woosocial-social-ecommerce-for-woocommerce/iconic-woosocial.php on line 380

    Warning: SimpleXMLElement::__construct(): <span>Blog in /home/…/public_html/wp-content/plugins/woosocial-social-ecommerce-for-woocommerce/iconic-woosocial.php on line 380

    Warning: SimpleXMLElement::__construct(): ^ in /home/…/public_html/wp-content/plugins/woosocial-social-ecommerce-for-woocommerce/iconic-woosocial.php on line 380

    Warning: SimpleXMLElement::__construct(): Entity: line 1: parser error : Premature end of data in tag a line 1 in /home/…/public_html/wp-content/plugins/woosocial-social-ecommerce-for-woocommerce/iconic-woosocial.php on line 380

    Warning: SimpleXMLElement::__construct(): <span>Blog in /home/…/public_html/wp-content/plugins/woosocial-social-ecommerce-for-woocommerce/iconic-woosocial.php on line 380

    Warning: SimpleXMLElement::__construct(): ^ in /home/…/public_html/wp-content/plugins/woosocial-social-ecommerce-for-woocommerce/iconic-woosocial.php on line 380

    Fatal error: Uncaught Exception: String could not be parsed as XML in /home/…/public_html/wp-content/plugins/woosocial-social-ecommerce-for-woocommerce/iconic-woosocial.php:380 Stack trace: #0 /home/…/public_html/wp-content/plugins/woosocial-social-ecommerce-for-woocommerce/iconic-woosocial.php(380): SimpleXMLElement->__construct(‘nav_menu_profile_link_walker(‘apply_filters(‘start_el(‘<li id=”shopkee…’, Object(WP_Post), 0, Object(stdClass)) #5 /home/…/public_html/wp-includes in /home/…/public_html/wp-content/plugins/woosocial-social-ecommerce-for-woocommerce/iconic-woosocial.php on line 380

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Buggy’ is closed to new replies.