Support » Plugin: User Registration, Login Form, User Profile & Membership – ProfilePress (Formerly WP User Avatar) » [Bug Report] Users Pictures aren’t showing in the frontend of the page.

  • Resolved Carlos Díaz

    (@pulsoweb)


    Hi,

    I updated the site to WP Users Avatar 2.2.12 to have the latest version. After the update all of the frontend of the pages under that domain lacked a user picture. To solve the issue I had to downgrade the plugin. It seems there’s an error stopping the generation of the IMG element.

    If any of the developers need any feedback, please communicate to webmaster@pulsoestudiantil.com for more information.

    Sincerely,
    Carlos Díaz
    Webmaster of Pulso Estudiantil

    • This topic was modified 6 months, 1 week ago by Carlos Díaz.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Updated to 5.7 and now getting the following

    Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /homepages/23/d781166813/htdocs/wpspro/wp-includes/functions.php on line 5313
    
    Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /homepages/23/d781166813/htdocs/wpspro/wp-includes/functions.php on line 5313
    
    Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /homepages/23/d781166813/htdocs/wpspro/wp-includes/functions.php on line 5313
    
    Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /homepages/23/d781166813/htdocs/wpspro/wp-includes/functions.php on line 5313
    
    Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /homepages/23/d781166813/htdocs/wpspro/wp-includes/functions.php on line 5313
    
    Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /homepages/23/d781166813/htdocs/wpspro/wp-includes/functions.php on line 5313
    
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/23/d781166813/htdocs/wpspro/wp-includes/functions.php:5313) in /homepages/23/d781166813/htdocs/wpspro/wp-includes/functions.php on line 6362
    
    Notice: tk_ai cookie cannot be set - headers already sent by /homepages/23/d781166813/htdocs/wpspro/wp-includes/functions.php on line 5313 in /homepages/23/d781166813/htdocs/wpspro/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-core-functions.php on line 1055
    
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/23/d781166813/htdocs/wpspro/wp-includes/functions.php:5313) in /homepages/23/d781166813/htdocs/wpspro/wp-admin/includes/misc.php on line 1310
    
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/23/d781166813/htdocs/wpspro/wp-includes/functions.php:5313) in /homepages/23/d781166813/htdocs/wpspro/wp-admin/admin-header.php on line 9

    When will this get updated? This is only on the admin pages

    Thank you
    Robert

    @collizo4sky @properfraction

    Hello, we have the same problem on our website https://teknobilimadami.com. Avatars of the authors are not visible. At the end of the article, there is a panel of the author. The avatar for this author is no longer visible. This is how it happened after the latest update.

    Plugin Author Collins Agbonghama

    (@collizo4sky)

    @test74 and @pulsoweb can you please email me via https://profilepress.net/get-in-touch so I can take a closer look?

    isis

    (@stephenetta)

    For our site the error existed in this function (function wpua_get_avatar_filter) in this file

    /wp-content/plugins/wp-user-avatar/includes/class-wp-user-avatar-functions.php

    We’ve temporarily changed line 476-479 from this

    $avatar = sprintf(
               '<img src="'.$wpua_final_avatar_image_src.'"'.$default_image_details['dimensions'].' alt="'.$alt.'" class="avatar avatar-'.$size.' wp-user-avatar wp-user-avatar-'.$size.' photo avatar-default%s" />',
               esc_attr( implode( ' ', $class ) )
           );

    to this

    $avatar = '<img src="'.$wpua_final_avatar_image_src.'"'.$default_image_details['dimensions'].' alt="'.$alt.'" class="avatar avatar-'.$size.' wp-user-avatar wp-user-avatar-'.$size.' photo avatar-default'. esc_attr( implode( ' ', $class ) ) .'" />';

    and the following lines below that

    $avatar = sprintf(
               '<img src="'.$default_image_details['src'].'"'.$default_image_details['dimensions'].' alt="'.$alt.'" class="avatar avatar-'.$size.' wp-user-avatar wp-user-avatar-'.$size.' photo avatar-default%s" />',
               esc_attr( implode( ' ', $class ) )
           );

    to this

    $avatar = '<img src="'.$default_image_details['src'].'"'.$default_image_details['dimensions'].' alt="'.$alt.'" class="avatar avatar-'.$size.' wp-user-avatar wp-user-avatar-'.$size.' photo avatar-default'. esc_attr( implode( ' ', $class ) ) .'" />';

    Hope this helps someone else.

    • This reply was modified 6 months, 1 week ago by Wasca.
    Plugin Author Collins Agbonghama

    (@collizo4sky)

    Everyone please update to 2.2.13.

    Let me know if that fixes the issue.

    Thread Starter Carlos Díaz

    (@pulsoweb)

    The bug persists. I updated it to 2.2.14 (since that’s what the updater said it was going to update).

    I’ll be downgrading again to 2.2.10.

    (Not Resolved)

    This update broke all of my header img href assets. Media library fails to even generate the thumbnails of said avatars and we’re now checking our database for data corruption.

    Where can I get the old version of this plugin? I’d like to downgrade ASAP.

    .

    isis

    (@stephenetta)

    the 2.2.15 version appears to be working, but you can download the 2.2.10 version here (They are all named by version)
    https://downloads.wordpress.org/plugin/wp-user-avatar.2.2.10.zip

    • This reply was modified 6 months, 1 week ago by isis.
    Plugin Author Collins Agbonghama

    (@collizo4sky)

    This issue was resolved in 2.2.15

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘[Bug Report] Users Pictures aren’t showing in the frontend of the page.’ is closed to new replies.