Support » Theme: TextBook » bug report: search box padding

  • Looks like we need just a tad of padding on the left side inside the search box. The first character is not showing because it’s too far to the left.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Hello oakhillman,

    Please share the site url so i can look into the issue.

    Kind Regards,

    Manoj

    It’s just a site I loaded for checking out Textbook, and a few other things. Can’t guarantee it will be available for very long but you should be able to see pretty quick what I’m talking about.

    http://test.oakhillstudios.com/

    Just click on Search at the top-right and you’ll see the padding issue in the search box. I checked it on the 3 major browsers and the results are the same. And same issue on the mobile platform.

    Note that this is not a production site so I don’t actually need a fix right now. Obviously a little custom CSS would fix the problem. I just thought you might want to know so the core install can be corrected. The theme has promise so I might be using it on a production site in the future. As I’m sure you know, there are NOT a lot of choices when it comes to accessible themes.

    Moderator Kathryn

    (@zoonini)

    Automattic Happiness Engineer

    @oakhillman Thanks a lot for the bug report. I see the issue on the demo site too, so I’ll pass it along to our developers so we can get it fixed up. Appreciate the heads-up.

    You bet. Not sure if you are interested but there are a couple of small accessibility issues with the testimonial navigation components. Guessing they were not caught on the accessibility review because the testimonial section is only available with Jetpack installed.

    • This reply was modified 1 year, 5 months ago by  oakhillman.
    Moderator Kathryn

    (@zoonini)

    Automattic Happiness Engineer

    @oakhillman – yes, definitely interested, thank you! Feel free to pass those along.

    I don’t know if these are issues that can be fixed or even should be fixed, but tenon.io shows them as issues and they are all from the testimonials section. Note that I have 2 testimonials on the test site.

    <a href="#">1</a>
    This link uses an invalid hypertext reference.

    <a href="#">2</a>
    This link uses an invalid hypertext reference.

    <a href="#"><span class="screen-reader-text">Previous</span><svg version="1.1" id="previous-icon" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink" x="0px" y="0px" viewBox="0 0 16 16" xml
    This link uses an invalid hypertext reference.

    <a href="#"><span class="screen-reader-text">Next</span><svg version="1.1" id="next-icon" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink" x="0px" y="0px" viewBox="0 0 16 16" xml:space="
    This link uses an invalid hypertext reference.

    • This reply was modified 1 year, 5 months ago by  oakhillman.
    • This reply was modified 1 year, 5 months ago by  oakhillman.
    • This reply was modified 1 year, 5 months ago by  oakhillman.
    • This reply was modified 1 year, 5 months ago by  oakhillman.
    Moderator Kathryn

    (@zoonini)

    Automattic Happiness Engineer

    Thanks again – I’ll pass these along and we’ll see what might be doable.

    Moderator Kathryn

    (@zoonini)

    Automattic Happiness Engineer

    @oakhillman – turns out these issues come from the FlexSlider slideshow code, which is what’s incorporated in TextBook. Feel free to add to one of these tickets, or start a new one if you prefer:

    https://github.com/woocommerce/FlexSlider/issues/962
    https://github.com/woocommerce/FlexSlider/issues/1580

    ok thanks

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘bug report: search box padding’ is closed to new replies.