Support » Fixing WordPress » BUG Quick Edit removes all custom fields

  • I have found unexpected behavior of WordPress 3.0. When using the Quick Edit option to edit a post, all custom fields on that posts are deleted. Does anyone encountered this and know how to solve this? Best regards,

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • How come nobody recognises this problem? I am clueless on how to solve this. I consider this a major bug or am I doing something wrong here? I just upgraded to 3.01

    Moderator cubecolour

    (@numeeja)

    ɹoʇɐɹǝpoɯ

    I’ve just tried this on one of my testbed sites on v3.1 and could not reproduce the problem you mention.

    If you are certain that it is a bug, you should report it by the correct channels with details of the steps to reproduce it.
    http://codex.wordpress.org/Reporting_Bugs

    I’m actually having this same issue. If I edit the date or title of a custom post using Quick Edit, any preset custom taxonomies are removed. I’m not using any custom post type or taxonomy plugins, so I don’t think it’s a conflict.

    Any fixes?

    Yep, also experiencing this issue on 3.0.3. When I use the quick edit to change the post category and save it deletes the custom field values in my post. Bug? Fix?

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    If you can replicate this using the current version of WordPress, the Twenty Ten theme and no plugins, please report it as a bug.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘BUG Quick Edit removes all custom fields’ is closed to new replies.