WordPress.org

Forums

Bug? Logged out after clicking 'edit post' (3 posts)

  1. Oded Ben-Ami
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hi,
    In the dashboard, I click 'posts'. Under a post I click 'View' and I'm taken to the post. Then, at the top black strip I click 'Edit Post'. At this point I'm given the wp-login.php page.

    Is this a bug?

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 10 months ago #

    Only in your site. Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the default theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading all files & folders - except the wp-content folder and wp-config.php & root .htaccess files - from a fresh download of WordPress. Make sure that you delete the old copies of files & folder before uploading the new ones.

  3. Oded Ben-Ami
    Member
    Posted 10 months ago #

    I should have mentioned in my original post that I first experienced this problem when dealing with my first time password protected post.
    That being said, I followed your first two pointers: plugin deactivation/reactivation and switching to default theme. The problem seem to have been solved. But then I quit the browser and found the following behavior:
    Regardless of browser, the problem always occurs the first time I open the browser. Then it doesn't reoccur until the next time I quit the browser. It almost sounds like a cookie related problem.

Reply

You must log in to post.

About this Topic