WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] BUG: "last logins" doesnt work since 1.4.5

[Resolved] BUG: "last logins" doesnt work since 1.4.5

  • The “show last logins link” on the dashboard says I do not have the rights to access the page.

    My apache error.log is throwing the following error anytime an admin is logged in and accesses the backend:

    [Sun Sep 01 11:06:22 2013] [error] [client 86.32.214.149] WordPress-Datenbank-Fehler Duplicate key name ‘id’ f\xc3\xbcr Abfrage ALTER TABLE wp_sucuri_lastlogins ADD UNIQUE KEY id(id) von require_once(‘wp-load.php’), require_once(‘wp-config.php’), require_once(‘wp-settings.php’), do_action(‘plugins_loaded’), call_user_func_array, sucuriscan_lastlogins_table_exists, dbDelta, W3_Db->query, W3_DbCache->query, W3_DbCallUnderlying->query, W3_Db->query, W3_DbProcessor->query, W3_Db->default_query, referer: http://www.mydomain.com/wp-admin/admin.php?page=sucuriscan

    http://wordpress.org/plugins/sucuri-scanner/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Me too. I have hundreds of these errors in my logs:

    WordPress database error Duplicate key name ‘id’ for query ALTER TABLE wp_sucuri_lastlogins ADD UNIQUE KEY id(id) made by require_once(‘wp-load.php’), require_once(‘wp-config.php’), require_once(‘wp-settings.php’), do_action(‘plugins_loaded’), call_user_func_array, sucuriscan_lastlogins_table_exists, dbDelta

    Wrenshaw16

    @wrenshaw16

    Same here.

    Plugin Author Daniel Cid

    @ddsucurinet

    Sucuri.net Support

    Sorry about that. Can you try the latest version? It should have fixed it.

    thanks,

    Remco Tolsma

    @remcotolsma

    Maybe this issue is also related to the topic i just created:
    http://wordpress.org/support/topic/last-login-table-version-never-updated-major-performance-issue?replies=1

    This isn’t fixed in the latest version 1.4.6, would be nice if you can fix this asap.

    Plugin Author Daniel Cid

    @ddsucurinet

    Sucuri.net Support

    It should be fixed now. We re-did the code to be more simple and avoid those issues you were having.

    thanks,

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] BUG: "last logins" doesnt work since 1.4.5’ is closed to new replies.