Support » Plugin: qTranslate » Bug in qTranslate? Help!

  • We are continuing to have issues with formatting in the editor related to this plugin. After publishing or switching from HTML to editor view, extra line breaks are inserted. This translates to extra spaces between lines and extra start and close UL and LI tags in lists. If we disable qTranslate, formatting is fine. Fixing this issue is a priority for our client. Are there any paid support or consulting options available seeing our inquiries to the developer and the developer’s forum have gone unanswered?

    http://wordpress.org/extend/plugins/qtranslate/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Same problem here: if you look at the HTML in the editor, you’ll notice that in the SECONDARY (I just use 2) language window, the editor adds paragraph tags to each line. Basically, if you need to edit just one of the versions, you have to check all of them.

    The problem is intermittent and happens both in pages and posts.

    Agreed. we have the same problem. Have you found a fix?

    Nope, I’m currently considering creating a Network using WordPress Multisite Option. Definitely not as elegant as Qtranslate, I agree

    Has anyone heard from the developer? We’ve contacted him twice to no avail.

    I edited once again, i put version without quotes, and was crashed
    edited again it worked, and now is working… I hope it helps

    What do you mean by put the version without quotes? Could you explain/clarify?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Bug in qTranslate? Help!’ is closed to new replies.