Support » Plugin: WP Knowledgebase » BUG! Forgot to close a query! No background.

  • Resolved klehder

    (@klehder)


    On the main knowledgebase, below the footer, there is a “1” which is connected to the knowledgebase. Could not find where exactly it is in the code tho’.

    When you click on any article or category, there is no white background. Instead the content appears on top of the footer. And not aligned on the left side.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Maeve Lander

    (@enigmaweb)

    Please could you provide a link to the affected site so I can take a look? Also, I think I remember seeing this “1” issue before and it was something to do with Divi theme – are you using that?

    When you click on any article or category, there is no white background. Instead the content appears on top of the footer. And not aligned on the left side.

    I don’t understand this bit ^. Again, it’s hard to help without seeing the issue – can you share a link please?

    I’m experiencing the same issue. If you look at this site, and scroll all the way to the bottom, you’ll see 1) the header/navigation, 2) the knowledgebase, 3) the footer with two shades of green, and 4) a number 1 on a white background.

    I don’t know where the number 1 is coming from. I searched my page and I don’t have anything with the number 1 in text. This only happens on the front page of the site.

    When I tried using the visual editor for Divi (my theme), it does not allow me to add any content modules until after the footer. It’s like the shortcode is given higher priority than the other content on the page.

    This issue was raised before. Someone offered a temporary solution, but if anyone could solve this that would be great:

    Thank you for all of your work on this plugin!

    Plugin Author Maeve Lander

    (@enigmaweb)

    Thanks for reporting this and providing clear context and link 🙂

    This confirms it is definitely an issue affecting Divi theme specifically. I’ve logged the conflict as an issue on GitHub and will look into it for next release of the plugin: https://github.com/maevelander/wp-knowledgebase/issues/133

    Meanwhile, the temporary solution appears to work:

    I commented out the line #128 of the file “wp-knowledgebase/includes/kbe-core-functions.php”
    https://pastenow.ru/aff8e1c6cf3e98f02a0d252ececf5916

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘BUG! Forgot to close a query! No background.’ is closed to new replies.