WordPress.org

Forums

NextGEN Facebook - Complete Meta Tags for Facebook, Google, Pinterest, Twitter & More
[resolved] bug: default image shows on posts containing only youtube video (4 posts)

  1. techraf
    Member
    Posted 2 years ago #

    Dear JS,

    I have a post with embedded YouTube video inside a blog with a default image set via URL.

    For this post you put "og:image" with reference to YT's thumbnail (which is ok), however you also add "og:image" with the default value and according to Murphy's law Facebook picks the wrong one (ie. default).

    For posts containing image, default is dropped.

    Best regards

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-facebook/

  2. JS Morisset
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Ah. I hadn't thought of that. The video & image selections were independent, so the default image was being added if no images were found (in the image function).

    I've made a few changes to the code, which will now check for a video image as well. ;-)

    Download and install the latest DEV version from http://downloads.wordpress.org/plugin/nextgen-facebook.zip, and let me know if that solves your problem.

    Thanks,

    js.

  3. techraf
    Member
    Posted 2 years ago #

    You are faster than light ;) Works perfect now.

    Thank you!

  4. JS Morisset
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    NP. Please consider a donation and a rating. ;-)

    Thanks,

    js.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.