Support » Plugin: Magic Post Thumbnail » bug, debug,undefined variable

  • Resolved Brian Brown, Ph.D.

    (@brianbrown)


    Please add the line:
    $settings_link = null;
    at line 675 [inside the function MPT_add_settings_link() function], like so:

    function MPT_add_settings_link( $links, $file ) {
    $settings_link = null;

    to avoid the “undefined variable” error with the debugger on.
    Thanks!
    -Brian

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Alexandre Gaboriau

    (@mcurly)

    Hello,

    OK I see the problem, there was
    $settings_link .=
    insteand of
    $settings_link =

    Thanks for your contribution, the modification will be made in the next version, and will be pushed in the next days.

    Thanks, Alexandre!
    Can you also fix the hard-coded call to WP Ajax?
    require_once('../../../../wp-blog-header.php');
    in generate.php?
    I think you’re supposed to use /wp-load.php anyway.
    They way its hard-coded, you cannot use this plugin if you have moved the plugins directory in the wp-config.php file.
    I would buy the Pro version if this worked correctly.
    Kindest Regards,
    -Brian Brown

    Plugin Author Alexandre Gaboriau

    (@mcurly)

    Hello, yes it’s fixed also. I will publish it today 🙂
    And it works the same way for free/pro version about this part.

    Regards.

    Thank you soooo much Alexandre!
    Just some thoughts to help:
    In line 30 of generate.php, it should be “exists” not “exist” (just a minor English correction).
    Also, I am wondering if it woud be better to use the “raw” title, in line 486 of magic_post_thumbnail.php:
    $search = get_the_title( $id );
    to
    $search = get_post_field( 'post_title', $id, 'raw' );
    in case they’re using some kind of a filter. I have had better luck (more accurate match) doing it this way.
    Just thinking out loud!
    Thanks again!
    Good work; you’re a good coder!
    -Brian Brown, Ph.D.

    Plugin Author Alexandre Gaboriau

    (@mcurly)

    Thanks, I applied your fix on v2.4.4

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘bug, debug,undefined variable’ is closed to new replies.