Support » Plugin: WP-Piwik » Bug: Configuration Wizard Conflict With WP-Piwik and Yoast SEO

  • Resolved knut01

    (@knut01)


    Hi,

    I want to inform You about a new bug who is happened when You use the plugin Yoast SEO together with WP-Piwik in Self-hosted mode (PHP API):

    https://github.com/Yoast/wordpress-seo/issues/7079

    What did you expect to happen?

    Yoast SEO configuration wizard would load.

    What happened instead?

    Yoast SEO configuration wizard output error.

    This page contains the following errors:
    error on line 11 at column 29: Entity ‘rsaquo’ not defined
    Below is a rendering of the page up to the first error.

    How can we reproduce this behavior?
    1.Install and activate Yoast SEO (free or premium)
    2.Install and activate WP-Piwik
    3.Change WP-Piwik settings for Piwik mode to Self-hosted (PHP API)
    4.Load Yoast SEO configuration wizard.

    Technical info
    •WordPress version: 4.7.4
    •Yoast SEO version: 4.7
    •WP-Piwik version: 1.0.15

    • This topic was modified 7 months, 2 weeks ago by  knut01.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author braekling

    (@braekling)

    This issue seems to be related to the load order of the different components… and the moment headers are sent.

    It’s quite hard to debug and I’m not sure if it is solvable without changes at Yoast SEO or Piwik itself.

    You should switch to HTTP mode instead so no Piwik PHP files are included during runtime.

    Hello, it seems I got a similar issue with Mail Poet Beta Version. There some elements are not loaded. When switched to another connection mode (not HTTP) the issue is gone.

    Plugin Author braekling

    (@braekling)

    The configuration wizard issue is solved in 1.0.17. Please give it a try. If it does not work, please re-open this thread. Thanks!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.