Support » Plugin: WordPress Infinite Scroll - Ajax Load More » Bug – All Posts Loading Automatically w/o Button Click

  • Having an issue with ALM (basic version, no add-ons) on a home page lately. The page should only load 10 posts initially, then the user should click the “Load More” button to load 10 more each time, with the maximum of 50 posts.

    Currently, after the page loads, as you start to scroll down – before you get to 10th post – there is a flash/fade and more posts automatically load. Scroll only a few pixels more and it happens again, and again, until all posts have loaded.
    At no point do you even get to a dead stop with the Load More button; not very good UI.

    Page here.

    Any insight into this issue is greatly appreciated!

    • This topic was modified 2 months, 1 week ago by jhonn0.
    • This topic was modified 2 months, 1 week ago by jhonn0.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author dcooney

    (@dcooney)

    Hi @jhonn0,
    I’ve never seen this issue before so unfortunately I’m not really sure what is going on. The plugin doesn’t perform like this so it seems like there may be a 3rd party script or some other JavaScript involved here.

    You can see the basic example here: https://connekthq.com/plugins/ajax-load-more/examples/default/

    Do you have any custom Ajax complete functions running or anything that runs after an Ajax call?

    Thanks for your response @dcooney

    I actually now seem to be having some success after removing the scroll_distance attribute from my shortcode (it was set to “0”). I’ll continue to observe and see if the behavior returns.

    Curious – is there any chance of a compatibility issue with my WordPress version? This site uses 5.3, with the most recent ALM version.

    I did once have a javascript Ajax complete function that was only there to hide the “Load More” button until after the initial 10 posts load. Disabling that script didn’t seem to do anything to alter the behavior, though.

    Thank you.

    • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by jhonn0.
    Plugin Author dcooney

    (@dcooney)

    Hi @jhonn0

    Curious – is there any chance of a compatibility issue with my WordPress version? This site uses 5.3, with the most recent ALM version.

    Not that I am aware, no users reporting issues.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.