WordPress.org

Forums

404 Silent Salesman
[resolved] Broken with Woocommerce 2.0.13 (6 posts)

  1. danicasati
    Member
    Posted 1 year ago #

    If activated on Woocommerce 2.0.13, I get errors 504 on control panel and Error get_page_permastruct() in link-template.php.

    If I deactivate plugin, site works good.

    http://wordpress.org/plugins/404-silent-salesman/

  2. Jeremiah
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hey, thanks for the heads up! We're currently working on a major upgrade of this plugin but I'll see if I can get a quick fix out for this.

  3. Jeremiah
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Please try updating to the latest version. It's a quick, temporary and imperfect fix, but it should do the trick. Plus, there's even a couple extra features. :)

  4. danicasati
    Member
    Posted 1 year ago #

    Please, publish changelog...

  5. bonacipher
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is a great plugin, thanks for creating it. However I have a problem:

    When I try to show both Products & text, it shows the products fine but the text just displays as "Content". See here for example:

    http://www.animalsuits.com.au/not-what-you-were-looking-for/

    My system details are:

    Environment
    Home URL: http://www.animalsuits.com.au
    Site URL: http://www.animalsuits.com.au
    WC Version: 2.0.13
    WC Database Version: 2.0.13
    WP Version: WP 3.6
    Web Server Info: Apache
    PHP Version: 5.3.27
    MySQL Version: 5.5.32-cll

  6. Jeremiah
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi bonacipher. Can you create a separate forum topic for this? I'd be happy to help get this figured out. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • 404 Silent Salesman
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic