Support » Plugin: BuddyDrive » Broken theme

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Contributor Mathieu Viet

    (@imath)

    Hi,

    Are you using BuddyPress version 1.7 (This plugin requires it) ?

    Well this is really weird.. It looks like it’s the case, but then i don’t understand why you are still using BP Template Pack as 1.7 introduced Theme Compat ??

    try using current_theme_support(‘buddypress’) as advised for standalone theme maybe.. http://bpdevel.wordpress.com/2013/02/25/bp-theme-authors-make-sure-your-theme-registers-buddypress-support/

    I’ve tested the plugin on BP Default, twentytwelve and twentythirteen.

    A user to test would be no help for this type of trouble unfortunately..

    I’ll test my plugin with bp template pack to see if i manage to reproduce.

    Thanks for your interest and feedback.

    Plugin Contributor Mathieu Viet

    (@imath)

    Ok, just go in the functions.php of your active theme and add these lines, it should fix the issue :

    function fixes_buddydrive_for_template_pack() {
    
    	add_theme_support( 'buddypress' );
    
    }
    add_action( 'after_setup_theme', 'fixes_buddydrive_for_template_pack' );
    Thread Starter Denis Ciumbargi

    (@ciumbargi)

    Thank you Imath.

    Yes i am using the 1.7 and i am using that Bp template pack as it was mandatory for the other versions of BuddyPress.

    The new version of BuddyPress should have put a note to delete the pack if not necessary upon update as many users like me will not a file that knew it was mandatory. Not all understand php.

    I have included the code you provided and works fine now.

    Thank you, solved.

    I also told my theme creators about the buddypress 1.7 new support for all themes.

    Thank you again.

    I had the same problem and that fixed it for me as well. Thank you.

    DR.

    I have tried all of the fixes listed and I cannot get buddydrive to work for me. I really want it to because I see many advantages of using it. I am using BuddyPress 1.9.2. I am using BuddyPress Default and made a child theme of this. What else can I do? I click on the “create a folder” icon and nothing happens.

    Plugin Contributor Mathieu Viet

    (@imath)

    if you have a “#” that is added to your url then the problem is with javascript

    I always tries to include my javascript only where i need them, some other plugins/themes don’t, so there might be a javascript conflict there. Try disabling plugin 1 by 1 to find the one that causes a problem.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Broken theme’ is closed to new replies.