WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » broken site after x2 theme upgrade to 1.7.1

broken site after x2 theme upgrade to 1.7.1

  • I’ve got a big problem.
    I’m using wp 3.9 with x2 theme installed and my site is using a child theme.

    I upgraded the x2 theme and now I am unable to open even the wp login page. The child theme was not touched.

    I get this error
    Fatal error: Cannot redeclare innerrim_before_header() (previously declared in /home4/bratton/public_html/brattontechnical.co.uk/wp-content/themes/x2/functions.php:1199) in /home4/bratton/public_html/brattontechnical.co.uk/wp-content/themes/x2Child/core/includes/theme-generator/theme-generator.php on line 1358

    Any clues as to what has happened and how to resolve it ?

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • OK
    I’ve got a temporary fix to this. By reverting back to an earlier version of the theme. Using my hosting providers web based file manager (from cPanel)
    1. I renamed the x2 theme as “x2-renamed”
    2. Then on one of my other installations using the theme x2 v1.7.0 copied the entire themes/x2/ folder over to the site with the issue.

    I can now get back into my website.
    Hope this help someone else to rescue a website after an unsuccessful theme upgrade.

    Any help in understanding what went wrong with the 1.7.0 to 1.7.1 upgrade of x2 Theme would be appreciated.

    Thank you
    Steven

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘broken site after x2 theme upgrade to 1.7.1’ is closed to new replies.