Broken RSS

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • esmi


    Forum Moderator

    There’s a couple of blank lines at the top of your RSS feed. I think they are what is generating the error. Not sure what the cause is but it might be checking through all theme files and removing an blank lines at the top or bottom of files. also double check your wp-config.php file for blank lines top and bottom.

    A quick way to check if this is theme-related would be to temporarily switch to the default theme and seeing if that resolves the RSS error.

    I have the same problem

    <?xml version=”1.0″ encoding=”UTF-8″?>

    this is puzzling as i have followed the advice about removing blank lines on every page now within my them and wp-config.php file and still no luck this is only happening within FireFox but is definitely the blank line at the top as if i save the file and remove the blank line and run the page again, the error has gone, but being as this page is generated i am at a loss as to what to do, other than to look at the script that generates the xml which i believe is rss2???

    Hi I have switched themes to the default for a test and this isn’t solving the problem this must be a core problem then right?

    have deactivated and activated all plugins these are not causing the issue??

    not sure how or why but by deleting the space after <?php up to the first comment // and deleting the space before ?> all the way back to the last char before that and then hitting enter on each has solved the problem. i did this in the following files so hopefully no-one else will have to go through this pain staking process wp-congig.php, wp-rss.php, wp-rss2.php, wp-atom.php and within my theme functions.php.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Broken RSS’ is closed to new replies.