WordPress.org

Forums

Polylang
[resolved] Broken relationships in Media Library (7 posts)

  1. vetchyKocour
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,
    I am using WP 3.8.1 and Polylang 1.4.

    I have issue in Media Library. I don't know how it happens but some links between 2 languages in Media Library sometime disappears.

    When it happend for first time, I thought it was my fault, so I made new language translations via '+' symbol in my default posts and thought I am stupid.

    When it happend for second time, it seemed to be caused by Quick Editing I made (and it was, I tried it again). So I made new translations again and I was little bit edgy.

    Now, it happend third time, I realy don't know the reason, because I did't use Quick Edit again. But now I'm getting a little annoyed because I do not see any way how repair relationships between two posts (languages) in Media Library.

    Is there any way ho to do it? For example by some editing in WP database? I tried find where is the relationships information saved but I am probably blind.

    Do you plan to add some "reconnect" feature for Media Library (maybe like you made for Pages and Posts)?

    Thanks,
    Tomáš

    http://wordpress.org/plugins/polylang/

  2. Chouby
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I never experienced such issue. However, there is something I don't understand. There is no quick edit in the media library. So what quick edit are you referring to?

  3. vetchyKocour
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,
    I am sorry. I forgot I have some gallery plugins installed and that Quick Edit isn't standard WP option in Media Gallery.

    So it's probably issue with Shiba Media Gallery. Plugin is probably not prepared for working with PolyLang - this can be reason why issue happened 3rd time during "classic" editing of media posts.

    I am sorry for reporting false issue.

    Anyway, Is there way how to reconnect posts?

    Thanks,
    Tomáš

  4. Chouby
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Yes. that's certainly a conflict with a plugin. But I downloaded Shiba Madia Gallery (and Shiba Media Library too), and I did not find any quick edit link. Maybe it's coming from another plugin?

    Is languages dropdown appearing in your qui edit view?

    Anyway, Is there way how to reconnect posts?

    No, as I didn't even imagine that media could be disconnected.

  5. vetchyKocour
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried to activate / deactivate plugins till I found that Shiba Media Gallery realy makes this option in my Media Gallery. But I received Shiba Media Gallery with my theme so maybe there is some modification or combination of features which make this option.

    I tried to find out where the problem arises. With "classic" editing is everything OK. Issue comes only in Quick Edit mode. So probably in 3rd case I used Quick Edit without even realizing it :/

    I made screenshots during this test. You can find them at http://prajvit.pche.cz/polylang/ if you want.

  6. Chouby
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I found an option in Shiba Media Library which enables quick edit, and reproduced the conflict.
    Could you try the development version (1.4.0.2)?
    http://downloads.wordpress.org/plugin/polylang.zip

  7. vetchyKocour
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,
    I tried it and it works perfectly. Both ways to edit are working without breaking links between two languages. Thank you very much!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Polylang
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic