Support » Plugin: Jetpack - WP Security, Backup, Speed, & Growth » Broken Related Posts

  • Resolved Alberto Olguin

    (@seobeto)


    I have activated the option to show related content, however it is not displayed correctly since the thumbnails are not shown in the same line or the headlines of the related content, giving a bad appearance to the page.

    I hope I can know how to solve this, thanks

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Thank you for contacting us about our Related Posts feature, @seobeto!

    I was not able to find a Post or Page where the Related Posts feature was displaying. Please ensure the feature is enabled, and send us a direct link to a Post or Page that is not displaying Related Posts correctly.

    Thank you! 🙂

    Thread Starter Alberto Olguin

    (@seobeto)

    Sure, an apology I only put the url of the home but this only contains services.

    In this url you can find some posts: https://yuumgo.com/pymes/

    Or I share our last article directly: https://yuumgo.com/pymes/genera-ingresos-con-tu-tienda-fisica-cerrada/

    In any of the articles you can find this error, I have already changed the size of the images so that they have the same or similar size, also trying to comply with what is suggested by AMP size, as well as using the Regenerate Thumbnails plugin

    Tracy

    (@tmmbecker)

    I’m seeing related posts at the bottom of this article:

    https://yuumgo.com/pymes/genera-ingresos-con-tu-tienda-fisica-cerrada/

    You can see three related posts here:

    https://d.pr/i/xasOCG

    I checked a few others linked to on the posts page (https://yuumgo.com/pymes/) and I see related posts for all of them now.

    Do you see them when you load the posts now too?

    Thread Starter Alberto Olguin

    (@seobeto)

    Hi @tmmbecker, thanks for answering, I am not saying that they do not appear, but they are displayed incorrectly since not all appear on the same line as your screenshot show’s, they do not appear on the same line as it should be, but each one is shown in different positions, I hope I can explain myself. Thank you

    Plugin Contributor Dan (a11n)

    (@drawmyface)

    Hi Alberto

    I think this may be related to your theme. Can you try switching temporarily to the Twenty Twenty theme and check if the images line up correctly with that activated? If so, I’d suggest contacting your theme author for further assistance.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Broken Related Posts’ is closed to new replies.