Support » Plugin: footnotes » Broken Menus

  • Resolved erickson18

    (@erickson18)


    I am not sure when this might have first appeared but I discovered that with the last two updates the menus do not appear in the mobile version unless footnotes is deactivated. I’m using the Boldgrid Grid one theme. Footnotes works find on the iPad or desktop.

    I installed a different plugin as a workaround but it’s definitely not as nice as this one. Thank you for all your work.

    • This topic was modified 5 months, 2 weeks ago by erickson18.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Thread Starter erickson18

    (@erickson18)

    I installed the older version and that seems to be working for me.

    Plugin Author Lol Zimmerli

    (@lolzim)

    Hi,

    Can you give us the version numbers that work and not?

    Plugin Contributor pewgeuges

    (@pewgeuges)

    @erickson18

    Sorry for coming late looking into this issue in turn. Thanks for reaching out and reporting.

    On your website you are currently using version 2.5.8 of Footnotes, reissued as 2.5.10 after the March 1st release accident. These are the last versions before the WPCS-compliant reformatted PHP code was released since 2.5.11 and following, where fixing multiple bugs old and new took until releasing 2.6.6 five hours ago.

    For your first topic I tried and failed setting up a sandbox with Boldgrid Grid One. Now I wonder if the menus on mobile are working again when using v2.6.6, but I don’t have the means to test it.

    I’m glad that v2.5.8/2.5.10 is meeting your needs. Later versions were released primarily to address special use cases. We’re sorry and I apologize that sadly the mobile menu in Boldgrid Grid One has been broken in the process in a still unknown way that we need to investigate so as to get a fix ready to release.

    Thank you for your feedback.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.