Support » Networking WordPress » broken links to static pages in MS subfolder

  • Resolved habo

    (@habo)


    Greetings,

    I’m not particularly experienced in WordPress but have built a couple of websites.

    I have made a fresh installation and activated multi-site with subfolders (both manually and with the plugin multi-site enabler).

    The main site (borgstromsforlag.se) works fine. But I have problem with links to static pages in the menu in the child site (borgstromsforlag.se/energinsmysterier). It is impossible to navigate to the pages. The menu doesn’t find the pages (om boken, kapitel, lankar, foton, etc). I have of course created these pages but the menu leads to a “noting found”. I assume there must be something wrong with the htaccess file or the permalinks structure?

    I have scanned the forum, but I can’t find anyone with similar problems. Do you have any ideas of what can be wrong?

    Here is my htaccess:

    #Made Multi-Site with Multi-Site Enabler 1.5#
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ – [L]

    # uploaded files
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$2 [L]

    # add a trailing slash to /wp-admin
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?wp-admin$ $1wp-admin/ [R=301,L]

    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ – [L]

    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(wp-(content|admin|includes).*) $2 [L]
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(.*\.php)$ $2 [L]
    RewriteRule . index.php [L]

    And the permalink setting for the child site looks like this:
    /%year%/%monthnum%/%day%/%postname%/

    This is the upload folder:
    C:\xampp\htdocs\borgstromsforlag\wp-content\blogs.dir\2\files\20118

    Cheers,
    Hakan

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘broken links to static pages in MS subfolder’ is closed to new replies.