Support » Plugin: wpForo Forum » Broken input field

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Support gVectors Support

    (@gvectorssupport)

    Hi @7kontinente,

    Please navigate to Dashboard > Forums > Dashboard admin page, click on “Delete all caches” button. If you’ve installed some cache plugins please delete those plugins caches as well. Then press CTRL+F5 (twice) on the frontend.

    Thread Starter 7kontinente

    (@7kontinente)

    Hi there

    Unfortunately that didn’t help. Also I don’t use any cache plugins.

    Regards

    Plugin Support gVectors Support

    (@gvectorssupport)

    @7kontinente,

    Please leave your forum URL to allow us to check it.

    Thread Starter 7kontinente

    (@7kontinente)

    Sure: https://shishabarguide.com/forum

    • This reply was modified 3 years, 1 month ago by 7kontinente.
    Plugin Support gVectors Support

    (@gvectorssupport)

    @7kontinente,

    Please register some new testing user and send the user’s login details to info[at]gvectors.com email address.

    Thread Starter 7kontinente

    (@7kontinente)

    I wrote you an E-Mail. Maybe you can check by time?
    Thanks a lot

    Plugin Support gVectors Support

    (@gvectorssupport)

    Hi @7kontinente,

    Please try to send it one more time. We don’t find any email regarding this issue.

    Thread Starter 7kontinente

    (@7kontinente)

    Ok, I just sent you the login data again on your addy above: info[at]gvectors.com.

    Plugin Support gVectors Support

    (@gvectorssupport)

    Thank you @7kontinente,

    Please navigate to Dashboard > Forums > Settings > styles admin page, put the following CSS code in “Custom CSS code” textarea, save it, delete all caches and check again. The issue should be solved.

    .mce-container-body > div.mce-top-part .mce-container-body .mce-container {
        width: auto !important;
    }
    
    #wpforo-wrap .mce-toolbar .mce-btn-group .mce-btn.mce-last {
        float: none !important;
    }

    Please don’t forget to press Ctrl+F5 (twice) on frontend before checking to reload updated CSS file.   

    Thread Starter 7kontinente

    (@7kontinente)

    Thanks a lot, that solves the issue.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Broken input field’ is closed to new replies.