WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Len Slider » [Resolved] Broken in several ways.

[Resolved] Broken in several ways.

    • Cannot add an image to any slides. It’s not a cache problem either.
    • Once you click on the text box under the text only tab you cannot change it to either of the image of video settings again.
    • If you forget to add a title to the slide you cannot delete it without uninstalling and deleting the entire plugin.

    I would include a link, but I am not going to be using the plugin as it won’t work enough for me to.

    This will be a great plugin once it’s fixed.

    http://wordpress.org/extend/plugins/len-slider/

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 18 total)
  • Hi, same here.
    Im not abled to add any picture to a slide.
    Would be a very very very nice plugin if fixed 🙂

    Help me Obi-Wan, I can’t make it work!

    Can’t add picture.
    Won’t save (just redirects to skin chooser)

    Please

    Plugin Author Igor Sazonov

    @tigusigalpa

    Hi, guys! thanx for bug report, i’ll try to fix it today. sorry for this

    Plugin Author Igor Sazonov

    @tigusigalpa

    and as i see, your WP version is 3.4.2? Now it only works for 3.5+

    Thankx for the fast help, but i use 3.5+ 🙂

    Plugin Author Igor Sazonov

    @tigusigalpa

    solo013 started topic with info that his WP version is 3.4.2, now im fixing the problem)

    Love the plugin. I too updated, thinking it was just minor changes, I’m also experiencing some errors and bugs too though. I’m using the Vanila Fit skin, however i can’t add new banners (i have upped the banner limit) and i can’t select the page url for each banner to go to the specific page. There is some display errors too, such as the alt text showing up below the banner and a broken image link (viewed on chrome).

    It is a site in progress so it is no biggie, but if it helps you can view the banner implementation here: http://mendotahauling.com/plumbingguys/

    Plugin Author Igor Sazonov

    @tigusigalpa

    Check please tagged 2.0.6 version

    Hey Igor, thanx for the new version but it seems the fix didnt work for me. The Add Picture button doesnt look like the javascript:; action does anything.
    Possible problem with the writing rights of my server?
    Thank YOU for the nice support.

    Plugin Author Igor Sazonov

    @tigusigalpa

    Toby , as i understand you click to add an image and nothing happend? WP Uploader dont shows?
    If it possible i need more full bug description, and if it possible with screenshots. i have a page for bugs submission here.
    can you write it? thanx before!

    Yes Igor you understoed right. I create a new slider. Than i want to add an image. I use the button, but no uploader opens.
    I Upload the Images with the marker now.
    Thx Toby

    Plugin Author Igor Sazonov

    @tigusigalpa

    2.0.7:
    – “Once you click on the text box under the text only tab you cannot change it to either of the image of video settings again.” FIXED
    – “If you forget to add a title to the slide you cannot delete it without uninstalling and deleting the entire plugin.”. “Slide” – is slider or banner in slider? I’ve tested about delete slider/banner without titles – works fine for me..
    – “Cannot add an image to any slides. It’s not a cache problem either” hope i fixed it.

    PS: We are all humans. The project is really big and errors as a part of my job. I want to fix it all for users enjoy of the plugin. Thanks for all who found a problems and submitted it here!

    Looks like i was able to fix my issues, by using the new vanila_fit skin directory instead of the back up custom_skin. I had to make some CSS adjustments but all is well now!

    Plugin Author Igor Sazonov

    @tigusigalpa

    hope resolved

    I use the latest 3.5+ as well. I don’t know why it says 3.4.2

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 18 total)
  • The topic ‘[Resolved] Broken in several ways.’ is closed to new replies.
Skip to toolbar