WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Eazyest Gallery » [Resolved] Broken images on single WP subfolder install with wp-content in main folder

[Resolved] Broken images on single WP subfolder install with wp-content in main folder

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • Plugin Author Marcel Brinkkemper

    @macbrink

    Ok thanks, I have tested with a custom wp-content root, but not combined with WordPress in a subfolder.

    Plugin Author Marcel Brinkkemper

    @macbrink

    This issue is fixed in trunk

    Plugin Author klihelp

    @klihelp

    The issue is still there with RC7.

    Broken image links on one side only, admin or front-end.

    Tested the gallery root setting with:
    wp-content/gallery/
    and
    ../wp-content/gallery/

    Plugin Author Marcel Brinkkemper

    @macbrink

    ../wp-content/gallery/ is actually now my development server setup.
    I can’t reproduce this error.

    Plugin Author klihelp

    @klihelp

    Image urls are still broken on subfolder WordPress install and with custom wp-content root. (using RC9)

    /wp/
    /wp-content/
    /index.php
    /wp-config.php

    Observations – with EZG setup /wp-content/ftp/

    1. Expected to create folders inside in /wp-content/ftp/, but folders created inside /wp/wp-content/ftp/
    2. Folders not getting indexed from /wp-content/ftp/, only from /wp/wp-content/ftp/

    ps: Everything works with /wp/wp-content/ setup (wp-content root inside /wp/ subfolder)

    Plugin Author Marcel Brinkkemper

    @macbrink

    if you have this setup, the gallery folder should be ../wp-content/ftp
    The gallery folder is relative to ABSPATH, the WordPress folder.
    May need some clarification in the settings page…

    Plugin Author Marcel Brinkkemper

    @macbrink

    (trunk) Sttings screen now shows the file system path to your gallery folder.

    Plugin Author klihelp

    @klihelp

    This issue is still there using the plugin final v.0.1 version.

    Your gallery folder: content/gallery
    Relative to your WordPress installation.
    Your current setting maps to D:/www/_test/wordpress-latest-plugin-test/wp/content/gallery/
    
    The plugin uploads the images to that directory,
    but broken images are pointing outside /wp/ subdirectory, because the /wp-content/ is outside /wp/ directory.
    -> _test/wordpress-latest-plugin-test/content/gallery/

    With different setting:

    Your gallery folder: ../content/gallery
    Relative to your WordPress installation.
    Your current setting maps to D:/www/_test/wordpress-latest-plugin-test/content/gallery/
    
    The plugin uploads the images to that directory,
    but broken images are pointing to one directory higher
    -> _test/content/gallery/
    (missing main website folder)

    Here is a screenshot with the gallery path settings:
    http://qikr.co/files/pics/e/ezgsetting61943.png

    Plugin Author Marcel Brinkkemper

    @macbrink

    ok I’ll check again.
    What are your General URL settings?

    Plugin Author klihelp

    @klihelp

    Website url:
    http://localhost.com/www/_test/website

    WP install directory structure
    (based on https://github.com/markjaquith/WordPress-Skeleton)
    D:/www/_test/website/wp/
    D:/www/_test/website/wp-content/
    D:/www/_test/website/index.php
    D:/www/_test/website/wp-config.php

    Plugin Author Marcel Brinkkemper

    @macbrink

    WordPress Address (URL) vs Site Address (URL) ?. In. Settings.

    Plugin Author Marcel Brinkkemper

    @macbrink

    please try trunk

    Plugin Author klihelp

    @klihelp

    Thanks, now images are displayed correctly on WordPress subfolder install with custom /wp-content/ outside the /wp/ subfolder.

    Both URLs are the same.
    WordPress Address (URL)	: localhost.com/_test/website
    Site Address (URL)	: localhost.com/_test/website
    Plugin Author Marcel Brinkkemper

    @macbrink

    Hm, the WordPress Address should have been localhost.com/_test/website/wp/
    http://codex.wordpress.org/Giving_WordPress_Its_Own_Directory

    Plugin Author klihelp

    @klihelp

    The setup is based on this setting:
    https://github.com/markjaquith/WordPress-Skeleton

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • The topic ‘[Resolved] Broken images on single WP subfolder install with wp-content in main folder’ is closed to new replies.
Skip to toolbar