WordPress.org

Forums

Twitget
[resolved] Broken, does not work (5 posts)

  1. funkisockmunki
    Member
    Posted 2 years ago #

    This plug in has no configurable options, it's a simple widget with one text field labeled "Title:"

    When I enter my twitter username in the field, I get this:

    "The Twitter feed is currently unavailable or the username does not exist."

    Which is not true, because I have a second widget running with that username and it's pulling the feed just fine.

    (The second widget is Twitter Widget Pro, which I'm trying to replace because it includes too much additional detail, and the options to turn off @ replies, sending app, etc revert to default when you save the widget)

    http://wordpress.org/extend/plugins/twitget/

  2. Boštjan Cigan
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    The settings aren't in the widget itself but are in the menu

    Settings->Twitget,

    There you enter your username and API 1.1 data.

    More info on installation (or the same that I've written here) is also written in the Installation section - http://wordpress.org/extend/plugins/twitget/installation/.

  3. robhadfield
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have the same issue as funkisockmunki and also trying to replace the Twitter Widget Pro...

    I wonder if we're both trying to re-use the old API details. I'll set up new Api Keys and see if I can get it working... I will report back! :)

  4. robhadfield
    Member
    Posted 2 years ago #

    That's it!

    @funkisockmunki - create new API keys and it should work a treat.

    Thanks @Boštjan Cigan :)

  5. robhadfield
    Member
    Posted 2 years ago #

    @Boštjan Cigan - Maybe add this to the FAQ?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Twitget
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.