WordPress.org

Support

Support » Reviews » Auto Affiliate Links » Broken as of 2.9.5.1

Broken as of 2.9.5.1

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Lucian Apostol

    @thedark

    Hello. Can you please update to 2.9.5.2 and see if the problem persists ? When you add the links they may not appear on the page immediately, but if you refresh the page you will see the links there. We are working on this and will make it everything work smooth in the next update. Right now we are working to resolve a previous bug.

    Thanks for the quick reply.

    I upgraded to 2.9.5.3, but the bug is not fixed for me.

    The symptom is as follows.

    When I type in affiliate link url and keywords, and click on submit button, it redirects to http://my_site/wp-admin/admin-ajax.php, and I see a blank page which just contains a single digit “0”.

    In addition to that bug, I also cannot remove existing links. When I click on removal icon, the clicked link disappears right away via ajax, but when I reload the plugin page, the link is really not gone, and is still there.

    So I think ajax interface appears to be broken somehow.

    This problem started to occur after I upgraded the plugin to 2.9.5.
    Prior to 2.9.5, I was successfully able to add/remove links.

    Another bad symptom of the version 2.9.5.3 is that when I activate your plugin, ajax functionality of wordpress admin does not work!

    For example, when I create a new post on wp-admin, there are several ajax driven edit buttons (edit permalink, add new category) I can use. But these buttons do not work if I activate your plugin. If I deactivate the plugin, the ajax-driven buttons work again…

    You don’t see all these problems on your end with WP 3.5?

    Please update again to latest version 2.9.5.8 and let me know if you problem persists.

    In my WP 3.5 i don’t have any problem,if you still have the same problem please add me on skype (same as my username) and i will help try to figure it out.

    Sorry for late response

    After fresh installation on WP 3.7.1 it does not allow me to add any affiliate link.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Broken as of 2.9.5.1’ is closed to new replies.
Skip to toolbar