Support » Plugin: Share Buttons by AddThis » BROKEN

  • Resolved vickita

    (@vickita)


    The Add This “share” button is not showing up, just the “alt” text, and when I try to select to display individual service buttons instead, the set of default buttons is very odd (Delicious, but no Facebook???) and some of *those* images are showing up as broken. If I try to specify the desired networks as a custom set, it doesn’t show up at all.

    I pulled up the src URLs for the missing images, supposedly cached images from your servers, and I’m getting 404 errors. I’m running the current version of the plugin and WP 3.5.

    This looks like a problem on your end. Please fix. If it’s still broken by the time I get home, I’ll have to bail on your service and go with something that works.

    http://wordpress.org/extend/plugins/addthis/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • msllama

    (@msllama)

    I am having the same problem. We have used addthis on many sites, this is the first time I have had issues with it.

    on this site, which I use for testing http://normastevens.com/ you can see the broken image look, on my customers website, which is not yet live so I cannot provide the link the alternate text is appearing

    Thank you,

    Plugin Contributor Srijith V

    (@srijithv)

    We had switched our CDN last day and the network took few minutes to get refreshed. May be you noticed it exactly then. It’s all fine now when I checked. Can you guys please check if its working for you?

    msllama

    (@msllama)

    Now it is working. Thanks for your prompt response.

    Plugin Contributor Srijith V

    (@srijithv)

    Glad to hear that!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘BROKEN’ is closed to new replies.