Support » Plugin: Enable jQuery Migrate Helper » broke the wp-admin interface for multi-site

  • Resolved 3cstudio

    (@3cstudio)


    I Network-added this plugin, and Network-Activated it. Went to a sub-site (on this multisite installation) and visited its Plugin page to Activate for that site — immediately stripped out all wp-admin styles, and was black and white garble of wp-admin links and text. Is this plugin not “approved” for multi-site use? Would love to utilize its function, but can’t for this set of sites (6 total). Please advise?
    -Steve

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • If you’ve network-activated it, you do not need to activate it individually, it already is active.

    if any active plugins or themes are affected for that site, You’ll see a message on its home dashboard.

    Plugin Author Marius L. J.

    (@clorith)

    Hiya,

    It should work just fine on multisite, as well as single site, and both with single activation, and network activation.

    I did just do a test locally on a site with sub-directories used, but I won’t rule out that some odd interaction might have happened, could you share a bit more about your setup, maybe even a site health debug report?

    Thread Starter 3cstudio

    (@3cstudio)

    Thanks for the responses… I have noticed that all the sites are reliant on a theme that is no longer being developed-for, and though updating to a modern theme allowed me to revert to WP v5.4.2 in other cases on single-site setups, I have a feeling the theme may be the underlying issue on not being able to revert this multi-site setup. So, my current solution is to continue to swap out the themes for a new one that is customized to be similar to the obsolete one. Thanks again.
    -S

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘broke the wp-admin interface for multi-site’ is closed to new replies.