Support » Plugin: WordPress Block and Stop Bad Bots Plugin StopBadBots » broke access in multisite admin dashboard access

  • Resolved agenciesFirst

    (@agenciesfirst)


    Hello again,
    addendum to my first post yesterday.
    You con login as admin, but I got no access to menu bar for editing sites posts preferences, settings etc. e.g.
    In the version bevor, I had no problems and worked fine in multisite environments. I could imagine thats not really 100% compatible to multisite, so the current version definitely broke my admin and user access for normal work in the backand.

    If I installed and using it in a multisite environment by single instances, that works perfect in every way, but that’s not the idea of multisite working.

    Thanks from Tom Fischer Germany

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author sminozzi

    (@sminozzi)

    Hi Tom,
    This plugin was not tested in multisite environment.
    Unfortunately i have no multisite installed in my server to debug and run tests.
    I suggest to you deactivate the plugin.
    I will try, nexts weeks, install a couple of multisites and research about.
    If you have problems to deactivate the plugin from your dashboard, do it by FTP:
    (use filezzila – free, for example)
    Go to folder: wp-content/plugins/ and remove the folder stopbadbots with all files.
    After run tests, i will let you know if you fill out one ticket at our support page:
    http://billminozzi.com/dove/
    Cheers,
    Bill

    Plugin Author sminozzi

    (@sminozzi)

    Hi Tom,
    I just installed the multisite environment in my server and run a couple of tests with all my plugins and themes.
    All works fine!
    I have no problem to see and access menu bar and dashboard.
    I guess the plugin is not compatible with another your plugin or maybe your theme.
    Try to disable all anothers plugins and use the twenty sixteen theme.
    I run the test with wordpress 4.7
    Then, please, let me know,
    Cheers,
    Bill

    Plugin Author sminozzi

    (@sminozzi)

    I forgot to attach the images:
    test multisite
    test 2 multisite
    teste multisite

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘broke access in multisite admin dashboard access’ is closed to new replies.