Support » Plugin: Simple Share Buttons Adder » Breaking the page after update

  • Hello,

    After I updated the plugin today, it broke my page. I was calling it as echo do_shortcode('[ssba]') which is no more working and nothing after that is working in the page. I have also tried calling it via echo do_shortcode('[ssba-buttons]') but with the same results. Here are the list of the errors caused by the plugin:

    SimpleShareButtonsAdder\Styles->get_ssba_style():
    Undefined index: ssba_font_family in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-styles.php on line 75
    Undefined index: ssba_custom_styles_enabled in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-styles.php on line 150
    Undefined index: ssba_div_padding in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-styles.php on line 151
    Undefined index: ssba_border_width in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-styles.php on line 152
    Undefined index: ssba_div_background in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-styles.php on line 153
    Undefined index: ssba_div_rounded_corners in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-styles.php on line 154
    Undefined index: ssba_div_background in $> /wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-styles.php on line 155
    Undefined index: ssba_font_family in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-styles.php on line 156
    Undefined index: ssba_font_size in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-styles.php on line 157
    Undefined index: ssba_font_color in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-styles.php on line 158
    Undefined index: ssba_font_weight in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-styles.php on line 159
    Undefined index: ssba_size in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-styles.php on line 170
    Undefined index: ssba_padding in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-styles.php on line 171
    Undefined index: ssba_padding in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-styles.php on line 181
    Undefined index: ssba_size in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-styles.php on line 182
    Undefined index: ssba_show_share_count in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-styles.php on line 196
    Undefined index: ssba_additional_css in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-styles.php on line 264
    Undefined index: ssba_additional_css in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-styles.php on line 266

    SimpleShareButtonsAdder\Buttons->ssba_add_button_filter():
    Undefined index: ssba_content_priority in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 68

    Undefined index: ssba_cats_archs in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 117
    Undefined index: ssba_cats_archs in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 119
    Undefined index: ssba_share_text in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 131
    Undefined index: ssba_align in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 141
    Undefined index: ssba_text_placement in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 144
    Undefined index: ssba_selected_buttons in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 348
    Undefined index: ssba_selected_buttons in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 351
    Undefined index: ssba_show_share_count in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 357
    Call to undefined method SimpleShareButtonsAdder\Buttons::ssba_() in $> wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 379

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Simple Share

    (@davidoffneal)

    Hi @stiffroy,

    Thanks for reaching out and reporting an error, apologies if you’re experiencing this! I’ve went ahead and let our developers know of this issue and they will look into it and get back to you.

    If you have any other questions please let us know.

    Plugin Author Simple Share

    (@davidoffneal)

    Hi @stiffroy,

    Unfortunately we weren’t able to replicate this issue.
    Were you able to save yours settings in order to see if the error goes away? If you save the settings it would add all of those missing indexes.

    You also may be having issues with your database if this issue persists, the indexes are from the “ssba_settings” option.

    Hi @davidoffneal ,

    Thanks for your prompt response. Unfortunately I upgraded from version 6 and it seems like all the settings are lost. I don’t know if there was any major change in the plugin’s code. Because if I delete the plugin and install fresh, it works. Just the upgrade is not working for me. But for now I have deactivated the plugin and if I get the proper information how it previously was, I will start using it again.

    But anyways, thanks again.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.