Support » Installing WordPress » Break Command Doesn’t Work!

  • Resolved dirtyscarab

    (@dirtyscarab)


    This one’s driving me nuts:

    I use the br (break command) to add breaks in text in my posts, but on the main page of the site the command doesn’t work, while it functions fine if you click on the post’s title.

    Any way to rectify this?

    I assume it’s something to do with the style sheet (but I could be horribly wrong!).

    Here’s the code for the style sheet:

    http://wordpress.pastebin.ca/909405

    Here’s the site:

    http://www.foolsandhorses.net/social

    Thanks!!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Chris_K

    (@handysolo)

    I’d wager it isn’t the style sheet but your theme’s index.php.

    Look in the theme’s index of the_excerpt. If you find it, replace it with the_content.

    {links for those two in this other recent post}

    dirtyscarab

    (@dirtyscarab)

    Yep, did that already. Links appear fine and the posts aren’t using excerpts! The full content is displayed…

    Chris_K

    (@handysolo)

    BTW – kudos on the use of a pastebin instead of plopping all the CSS in a post 🙂

    dirtyscarab

    (@dirtyscarab)

    Thanks. I learned my lesson on that score from a previous post 😉

    dirtyscarab

    (@dirtyscarab)

    This is still not resolved… Just wondering if anyone else out there has any idea what’s causing this… Thanks!

    Adam Brown

    (@adamrbrown)

    Your intuition is correct that it’s a CSS problem. The HTML source is the same for your first post, whether I look at it as a single post or as the blog’s home.

    Actually, you have two CSS problems. First, you are using the same stylesheet twice, once as styles.css and once as style.css. Get rid of one of styles.css and keep style.css.

    Now, open up style.css. Find this:

    ul.archive p {
    
    display: block; padding: 0;}

    Change to

    ul.archive p {
    
    display: block;}
    dirtyscarab

    (@dirtyscarab)

    You are a genius Mr Brown! Thanks ever so much 🙂

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Break Command Doesn’t Work!’ is closed to new replies.