Support » Plugin: WordPress Gallery Plugin - NextGEN Gallery » Breadcrumbs not showing in gallery

  • Nextgen Gallery version 2.1.15

    Breadcrumbs works as expected when I browse albums.

    If I print_r($breadcrumbs) in breadcrumbs.php I get this

    Array (
    [0] => Array ( [type] => album [name] => Albums level 1 [url] => URL )
    [1] => Array ( [type] => album [name] => Albums level 2 [url] => URL )
    [2] => Array ( [type] => album [name] => Albums level 3 [url] => )
     )

    When I open a gallery placed in Albums level 3 I get this:

    Array (
    [0] => Array ( [type] => gallery [name] => Gallery name [url] => )
     )

    Why don’t the album crumbs show? Makes navigation close to a nightmare. Can this be fixed?

    Albums are loaded from a page with this code
    <img class="ngg_displayed_gallery mceItem" src="http://URL/nextgen-attach_to_post/preview/id--32" alt="" data-mce-placeholder="1" />

    https://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Breadcrumbs also not showing in empty albums.

    “no images were found” and nothing else. This adds to making navigation harder than necessary.

    Plugin Author photocrati

    (@photocrati)

    @jonlan – If you are trying to get breadcrumbs to show on albums that were inserted via the IGW (“green button”) in the TinyMCE editor’s visual tab prior to the function being introduced into NextGEN Gallery you will need to go into those older albums to turn on breadcrumbs specifically for those displays.

    Note, the IGW holds settings for the display based on the options/settings that were being used/available at the time it was inserted; if an option was not available but added later it will typically be set to “off” to maintain backward compatibility.

    The “no images found” message is not likely related to breadcrumbs; and it would be much easier to make suggestions if we are able to see the issue first-hand. Do you have a specific link to the display page/post where this is happening?

    Thanks!

    – Cais.

    I have sent you a bug report regarding keyboard navigation. All you need to access the site has been provided.

    Plugin Author photocrati

    (@photocrati)

    @jonlan – Thanks. I have sent a response to the Bur Report you referenced this topic in. We can continue the conversation there for the time being.

    – Cais.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Breadcrumbs not showing in gallery’ is closed to new replies.